MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Eylül ayının sıcaklık rekoru kırıldı

GÜNCEL 05.09.2020 - 09:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de Eylül ayının sıcaklık rekoru kırıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de Eylül ayı sıcaklık rekoru kırıldı.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kayseri Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Nevşehir’de Eylül ayı sıcaklık rekorunun kırıldığı açıklandı. Nevşehir’de son olarak Eylül 2017 yılında 35,7 derece ölçülen hava sıcaklığı 3 Eylül 2020 tarihinde yeni bir rekora ulaştı. Nevşehir’de 3 Eylül tarihinde hava sıcaklığı 37,4 derece olarak ölçülerek Eylül ayı sıcaklık rekoru kırılmış oldu.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kayseri Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Bölgemizde etkili olan sıcak hava dalgasının bugünden itibaren etkisini azaltacağı ve sıcaklıkların 6 ila 9 °C azalarak mevsim normallerine yaklaşacağı tahmin edilmektedir” ifadelerine yer verildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de Eylül ayı sıcaklık rekoru kırıldı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kayseri Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Nevşehir’de Eylül ayı sıcaklık rekorunun kırıldığı açıklandı. Nevşehir’de son olarak Eylül 2017 yılında 35,7 derece ölçülen hava sıcaklığı 3 Eylül 2020 tarihinde yeni bir rekora ulaştı. Nevşehir’de 3 Eylül tarihinde hava sıcaklığı 37,4 derece olarak ölçülerek Eylül ayı sıcaklık rekoru kırılmış oldu.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kayseri Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Bölgemizde etkili olan sıcak hava dalgasının bugünden itibaren etkisini azaltacağı ve sıcaklıkların 6 ila 9 °C azalarak mevsim normallerine yaklaşacağı tahmin edilmektedir” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.