Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Ezan Okuma Yarışması Yapıldı

ASAYİŞ 07.03.2017 - 12:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Ezan Okuma Yarışması Yapıldı

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kuran’ın Genç Muhafızları Hafızlık, Genç Sada Kuran'ı Güzel Okuma ve Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması yapıldı.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kuran’ın Genç Muhafızları Hafızlık, Genç Sada Kuran'ı Güzel Okuma ve Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması yapıldı.   Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün İmam Hatip Liseleri erkek öğrencileri arasından Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünce “Kuran’ın Genç Muhafızları” Hafızlık, “Genç Sada” Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma ve “Genç Bilaller” Ezan Okuma yarışması düzenlendi.    Ürgüp Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde Ürgüp Turgut Özal Kültür Merkezinde düzenlenen yarışmaya Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp Belediye Başkan Vekili Ali Şahin, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk ile kurum müdür ve amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.    Hafızlık kategorisinde 4, Kuran-ı Kerim kategorisinde 7 ve Ezan kategorisinde 7 olmak üzere toplam 18 öğrencinin yarıştığı yarışma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.    Ürgüp Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmeni İlter Avcı’nın Kuran tilaveti ile devam eden programda Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir tarafından bir konuşma yapıldı.    Daha sonra sırasıyla “Kuran’ın Genç Muhafızları” Hafızlık, “Genç Sada” Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma ve “Genç Bilaller” Ezan Okuma yarışmaları gerçekleştirildi.   Program esnasında Ürgüp Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan “Benim Adım Öğretmen” ve “Sünneti Seniye” sinevizyonları izletildi.    Program sonunda Ürgüp Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Emircan Çelebi “Özledim Rasulu” ilahisini, Hatice Özcan da “Sakarya” şiirini okudular.    Program sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren öğrenciler ödüllerini Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’tan aldılar.    Ödül töreni bitiminde Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, ödül verdiği öğrencilerle bire bir ilgilenerek onlardan birer Aşrı Şerif dinledi.   Kuran'ın Genç Muhafızları Hafızlık yarışmasında birinciliği Avanos Anadolu İmam Hatip Lisesinden Rıdvan Duran, Genç Sada Kuran'ı Güzel Okuma yarışmasında birinciliği Gülşehir Çok Programlı Anadolu Lisesinden Durmuş Emre Şimşek, Genç Bilaller Ezan Okuma yarışmasında birinciliği Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesinden Mahmut Sami Kalkan aldılar.  
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kuran’ın Genç Muhafızları Hafızlık, Genç Sada Kuran'ı Güzel Okuma ve Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması yapıldı.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kuran’ın Genç Muhafızları Hafızlık, Genç Sada Kuran'ı Güzel Okuma ve Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması yapıldı.

 

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün İmam Hatip Liseleri erkek öğrencileri arasından Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünce “Kuran’ın Genç Muhafızları” Hafızlık, “Genç Sada” Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma ve “Genç Bilaller” Ezan Okuma yarışması düzenlendi. 

 

Ürgüp Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde Ürgüp Turgut Özal Kültür Merkezinde düzenlenen yarışmaya Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp Belediye Başkan Vekili Ali Şahin, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk ile kurum müdür ve amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar. 

 

Hafızlık kategorisinde 4, Kuran-ı Kerim kategorisinde 7 ve Ezan kategorisinde 7 olmak üzere toplam 18 öğrencinin yarıştığı yarışma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. 

 

Ürgüp Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmeni İlter Avcı’nın Kuran tilaveti ile devam eden programda Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir tarafından bir konuşma yapıldı. 

 

Daha sonra sırasıyla “Kuran’ın Genç Muhafızları” Hafızlık, “Genç Sada” Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma ve “Genç Bilaller” Ezan Okuma yarışmaları gerçekleştirildi.

 

Program esnasında Ürgüp Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan “Benim Adım Öğretmen” ve “Sünneti Seniye” sinevizyonları izletildi. 

 

Program sonunda Ürgüp Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Emircan Çelebi “Özledim Rasulu” ilahisini, Hatice Özcan da “Sakarya” şiirini okudular. 

 

Program sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren öğrenciler ödüllerini Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’tan aldılar. 

 

Ödül töreni bitiminde Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, ödül verdiği öğrencilerle bire bir ilgilenerek onlardan birer Aşrı Şerif dinledi.
 
Kuran'ın Genç Muhafızları Hafızlık yarışmasında birinciliği Avanos Anadolu İmam Hatip Lisesinden Rıdvan Duran, Genç Sada Kuran'ı Güzel Okuma yarışmasında birinciliği Gülşehir Çok Programlı Anadolu Lisesinden Durmuş Emre Şimşek, Genç Bilaller Ezan Okuma yarışmasında birinciliği Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesinden Mahmut Sami Kalkan aldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.