MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de feci kaza: 2 ölü

ASAYİŞ 22.09.2020 - 09:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de feci kaza: 2 ölü

Nevşehir’de meydana gelen trafik kazasında ters yöne giren tırın otomobile çarpması sonrasında otomobilde bulunan 2 kişi feci şekilde can verdi.
  Alınan bilgilere göre, Nevşehir Güney Çevre Yolu’nda 200 metre ilerideki kavşağa ulaşmak için yan yoldan ters şeride giren Vecdi Gök idaresindeki 06 FR 6924 plakalı tır ile Sadi Açıkgöz yönetimindeki 50 DF 079 plakalı otomobil çarpıştı.   Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine olay yerine  çok sayıda sağlık ekipleri, polis ve jandarma ekipleri geldi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrollerde otomobil sürücüsü Sadi Açıkgöz ve eşi Besime Açıkgöz’ün yaşamlarını kaybettiğini belirlendi.    Jandarmanın güvenlik şeridi çektiği yol bir süre trafiğe kapatıldı.
Nevşehir’de meydana gelen trafik kazasında ters yöne giren tırın otomobile çarpması sonrasında otomobilde bulunan 2 kişi feci şekilde can verdi.

 

Alınan bilgilere göre, Nevşehir Güney Çevre Yolu’nda 200 metre ilerideki kavşağa ulaşmak için yan yoldan ters şeride giren Vecdi Gök idaresindeki 06 FR 6924 plakalı tır ile Sadi Açıkgöz yönetimindeki 50 DF 079 plakalı otomobil çarpıştı.

 

Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine olay yerine  çok sayıda sağlık ekipleri, polis ve jandarma ekipleri geldi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrollerde otomobil sürücüsü Sadi Açıkgöz ve eşi Besime Açıkgöz’ün yaşamlarını kaybettiğini belirlendi. 

 

Jandarmanın güvenlik şeridi çektiği yol bir süre trafiğe kapatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.