Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de feci kaza: 4 ölü, 3 yaralı

ASAYİŞ 09.11.2020 - 20:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de feci kaza: 4 ölü, 3 yaralı

Nevşehir’in Balcın köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı.
  Edinilen bilgiye göre, Alacaşar köyünden Nevşehir’e dönmekte olan Y.K. idaresindeki 50 AB 838 plakalı ambulansı sollamaya çalışan M.A. yönetimindeki 06 AAJ 153 plakalı Seat Leon marka otomobil, karşı yönden gelen S.Ö. idaresindeki 50 LC 175 plakalı kango marka kamyonetle çarpıştı.   Kazada, ambulans sürücüsünün direksiyonu kırmasıyla tarlaya savrulan araçtaki M.S. ve S.S. hafif yaralanırken, kamyonet sürücüsü S.Ö. olay yerinde yaşamını yitirdi.   Kazanın ardından olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan, otomobil sürücüsü M.A. ile beraberindeki Ş.A. ve N.A. yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Nevşehir’in Balcın köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Alacaşar köyünden Nevşehir’e dönmekte olan Y.K. idaresindeki 50 AB 838 plakalı ambulansı sollamaya çalışan M.A. yönetimindeki 06 AAJ 153 plakalı Seat Leon marka otomobil, karşı yönden gelen S.Ö. idaresindeki 50 LC 175 plakalı kango marka kamyonetle çarpıştı.

 

Kazada, ambulans sürücüsünün direksiyonu kırmasıyla tarlaya savrulan araçtaki M.S. ve S.S. hafif yaralanırken, kamyonet sürücüsü S.Ö. olay yerinde yaşamını yitirdi.

 

Kazanın ardından olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan, otomobil sürücüsü M.A. ile beraberindeki Ş.A. ve N.A. yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.