Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de FETO'cu Hainler İftiralara Başladı

GÜNCEL 12.08.2016 - 11:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de FETO'cu Hainler İftiralara Başladı

FETÖ/PDY terör örtügü soruşturması kapsamında açığa alınanlara veya tutuklananların yakınları olur olmadık herkesi şikayet etmeye başladı.
  FETÖ/PDY terör örtügü soruşturması kapsamında açığa alınanlara veya tutuklananların yakınları olur olmadık herkesi şikayet etmeye başladı.   15 Temmuz tarihinde şerefsizce haince devletimizin bütünlüğünü bozmaya çalışan ve darbe girişimnde bulunanan FETÖ mensuplarına yapılan operasyonlar ve çalışmaların ardından açığa alınan, gözaltına alınan veya tutuklanan isimler, bunların yakınları tarafında Nevşehir’de iftiralar atılmaya başladı. Nitekim Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin bu hain şerefsiz bir şekilde ülkemizin birliğini, bütünlüğünü ve bozmaya kalkışan FETOcu terörisltere yapılan operasyonlar sonrasında gözaltına alınan, açığa alınan veya tutuklanan isimlerin yakınları tarafından her türlü iftiralar atılmaya başlandı. Kendilerini adeta sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeye çalışan vatan haini FETO’cular şimdiler de kendi yaptıkları şerefsizliklerle uğraşan başta kamu görevlileri olmak üzere çeşitli isimlere iftiralar atarak kendilerinin vatan sever ama bunların fetocu olduğunu iddia etmektedirler.   Devletimizin bölünmez bütünlüğüne kast etmeye kalkışan bu vatan haini şerefsizler kendilerinin isimlerinin ortaya çıkmasının ardından ise başta tüm emniyet güçlerimeze ve fetocular ile mücadele eden tüm birimleri fetocu diye şikayet etmeleri dikkatlerden kaçmıyor.   Vatandaşlarımızı Uyarıyoruz Bu vatan haini şerefsiz FETO terörist grubunun hiçbir şekilde söylemelerine inanmamalarını ve devletimizin tüm güvenlik görevlilerine, kamu kurum kuruluşlarına bu şerefsizler ile mücadelede destek vermeye tüm Nevşehir halkını davet ediyoruz.
FETÖ/PDY terör örtügü soruşturması kapsamında açığa alınanlara veya tutuklananların yakınları olur olmadık herkesi şikayet etmeye başladı.

 

FETÖ/PDY terör örtügü soruşturması kapsamında açığa alınanlara veya tutuklananların yakınları olur olmadık herkesi şikayet etmeye başladı.

 

15 Temmuz tarihinde şerefsizce haince devletimizin bütünlüğünü bozmaya çalışan ve darbe girişimnde bulunanan FETÖ mensuplarına yapılan operasyonlar ve çalışmaların ardından açığa alınan, gözaltına alınan veya tutuklanan isimler, bunların yakınları tarafında Nevşehir’de iftiralar atılmaya başladı. Nitekim Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin bu hain şerefsiz bir şekilde ülkemizin birliğini, bütünlüğünü ve bozmaya kalkışan FETOcu terörisltere yapılan operasyonlar sonrasında gözaltına alınan, açığa alınan veya tutuklanan isimlerin yakınları tarafından her türlü iftiralar atılmaya başlandı. Kendilerini adeta sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeye çalışan vatan haini FETO’cular şimdiler de kendi yaptıkları şerefsizliklerle uğraşan başta kamu görevlileri olmak üzere çeşitli isimlere iftiralar atarak kendilerinin vatan sever ama bunların fetocu olduğunu iddia etmektedirler.

 

Devletimizin bölünmez bütünlüğüne kast etmeye kalkışan bu vatan haini şerefsizler kendilerinin isimlerinin ortaya çıkmasının ardından ise başta tüm emniyet güçlerimeze ve fetocular ile mücadele eden tüm birimleri fetocu diye şikayet etmeleri dikkatlerden kaçmıyor.

 

Vatandaşlarımızı Uyarıyoruz

Bu vatan haini şerefsiz FETO terörist grubunun hiçbir şekilde söylemelerine inanmamalarını ve devletimizin tüm güvenlik görevlilerine, kamu kurum kuruluşlarına bu şerefsizler ile mücadelede destek vermeye tüm Nevşehir halkını davet ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.