Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de FETÖ'cüler Çarşıda Geziyor !

NEVŞEHİR 09.12.2016 - 01:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de FETÖ'cüler Çarşıda Geziyor !

Nevşehir’de 15 Temmuz Darbe Kalkışması sonrası Paralel İhanet Çetesi ile ilgili yapılan soruşturma ve tutuklamalar vatandaşlar tarafından tam destek verilerek takip edildi.
Nevşehir’de 15 Temmuz Darbe Kalkışması sonrası Paralel İhanet Çetesi ile ilgili yapılan soruşturma ve tutuklamalar vatandaşlar tarafından tam destek verilerek takip edildi.   Ancak Nevşehir’de tüm kamuoyunda bazen sessiz bazen sesli konuşulanlarda olmadı değil.   Lale Haber olarak bu sessiz konuşmaları ve kamuoyunun sorularını sizin adınıza sormak istedik.   Nevşehir’de FETÖ ile mücadele yeterli düzeyde yapılmıyor mu ?   FETÖ ile mücadele memurları açığa alıp ihraç etmekten ibaret bir şey midir ? Nevşehir de FETÖ ile irtibatı olan hiç mi işadamı esnaf yok ?   Bank Asya’ya para yatıran memura yapılan muamele işadamları için de yapılmış mıdır ?   Siz hiç bu yüzden dükkanı mühürlenen esnaf duydunuz mu ?   Çocuğunu Lara kolejine gönderen memura yapılan muamele esnaflar veya serbest çalışanlar için de yapılmış mıdır?   Siz hiç bu yüzden ceza yiyen işadamı gördünüz mü ?    Derneğe haberi yokken üye yapılan,2012 ocak ayında dernekten yine habersiz ihraç edildiği halde 17/25 Aralık miladini takmadan açığa alınan ve 4-5 aydır görevine keyfi olarak iade edilmeyen öğretmenlere yapılan muamele bazı siyasilerin referansı ile GESİAD'a üye yapılan genç işadamlarımıza da yapılmış mıdır ?   Daha önceleri boy boy fotoğrafları olup FETÖ Derneklerinde , yemeklerinde, kitaplarını dağıtanlar , himmet verenler şimdi başka DERNEK kurarak ak kaşık mı olmuştur ?   Nevşehir’in zengini, siyasetçisi insandır da memur tayfası makine midir, onların hisleri, çocukları, çevreleri yok mudur ?   Nevşehir’de maalesef FETÖ ile mücadele öğretmenle mücadele seklinde algılanmaktadır. Bylock programı kullandığı iddiası ile 3-4 aydır tutuklu olan insanlar var ve bunlar Nevşehir Cezaevinde bile yatmıyorlar. AB denetleme yapacak bahanesiyle 300,500,1000km uzak şehirlere gönderildiler mi ? Ayni programı kırmızı düzeyde kullandığı için memurluktan ihraç edilen bazı şüphelilerin ifadesi bile alınmadı. Birileri aylardır yatarken diğerlerinin elini kolunu sallaya sallaya gezmesi adalet midir, bu ve benzeri uygulamalar FETÖ ile mücadeleyi sulandırmamış mıdır ?   Kamuoyunda FETÖ’cü olarak bilinen daire müdürleri görevlerine devam etmekte iken yakınları partilerde yönetici pozisyonuna getirilirken FETÖ ile mücadele açıktaki masum öğretmeni göreve iade etmeyerek mi yapılmaktadır ? Yakında Cumhurbaşkanlığı bu sulandırma durumundan haberdar olurda Devlet Denetleme Kurumunu harekete geçirirse hiç şaşırmayın. ( Haberdar oldu bile... ) Kantarın topuzunu kaçıran ve ben falancanın sağ koluyum diyenlere şimdiden geçmiş olsun.
Nevşehir’de 15 Temmuz Darbe Kalkışması sonrası Paralel İhanet Çetesi ile ilgili yapılan soruşturma ve tutuklamalar vatandaşlar tarafından tam destek verilerek takip edildi.

Nevşehir’de 15 Temmuz Darbe Kalkışması sonrası Paralel İhanet Çetesi ile ilgili yapılan soruşturma ve tutuklamalar vatandaşlar tarafından tam destek verilerek takip edildi.

 

Ancak Nevşehir’de tüm kamuoyunda bazen sessiz bazen sesli konuşulanlarda olmadı değil.

 

Lale Haber olarak bu sessiz konuşmaları ve kamuoyunun sorularını sizin adınıza sormak istedik.

 

Nevşehir’de FETÖ ile mücadele yeterli düzeyde yapılmıyor mu ?

 

FETÖ ile mücadele memurları açığa alıp ihraç etmekten ibaret bir şey midir ?


Nevşehir de FETÖ ile irtibatı olan hiç mi işadamı esnaf yok ?

 


Bank Asya’ya para yatıran memura yapılan muamele işadamları için de yapılmış mıdır ?
 


Siz hiç bu yüzden dükkanı mühürlenen esnaf duydunuz mu ?
 

Çocuğunu Lara kolejine gönderen memura yapılan muamele esnaflar veya serbest çalışanlar için de yapılmış mıdır?
 


Siz hiç bu yüzden ceza yiyen işadamı gördünüz mü ? 
 

Derneğe haberi yokken üye yapılan,2012 ocak ayında dernekten yine habersiz ihraç edildiği halde 17/25 Aralık miladini takmadan açığa alınan ve 4-5 aydır görevine keyfi olarak iade edilmeyen öğretmenlere yapılan muamele bazı siyasilerin referansı ile GESİAD'a üye yapılan genç işadamlarımıza da yapılmış mıdır ?

 

Daha önceleri boy boy fotoğrafları olup FETÖ Derneklerinde , yemeklerinde, kitaplarını dağıtanlar , himmet verenler şimdi başka DERNEK kurarak ak kaşık mı olmuştur ?

 


Nevşehir’in zengini, siyasetçisi insandır da memur tayfası makine midir, onların hisleri, çocukları, çevreleri yok mudur ?

 


Nevşehir’de maalesef FETÖ ile mücadele öğretmenle mücadele seklinde algılanmaktadır.
Bylock programı kullandığı iddiası ile 3-4 aydır tutuklu olan insanlar var ve bunlar Nevşehir Cezaevinde bile yatmıyorlar. AB denetleme yapacak bahanesiyle 300,500,1000km uzak şehirlere gönderildiler mi ?


Ayni programı kırmızı düzeyde kullandığı için memurluktan ihraç edilen bazı şüphelilerin ifadesi bile alınmadı. Birileri aylardır yatarken diğerlerinin elini kolunu sallaya sallaya gezmesi adalet midir, bu ve benzeri uygulamalar FETÖ ile mücadeleyi sulandırmamış mıdır ?  


Kamuoyunda FETÖ’cü olarak bilinen daire müdürleri görevlerine devam etmekte iken yakınları partilerde yönetici pozisyonuna getirilirken FETÖ ile mücadele açıktaki masum öğretmeni göreve iade etmeyerek mi yapılmaktadır ?


Yakında Cumhurbaşkanlığı bu sulandırma durumundan haberdar olurda Devlet Denetleme Kurumunu harekete geçirirse hiç şaşırmayın. ( Haberdar oldu bile... )
Kantarın topuzunu kaçıran ve ben falancanın sağ koluyum diyenlere şimdiden geçmiş olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.