MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de FETÖ'dan 9 şüpheliye adli işlem yapıldı

ASAYİŞ 22.04.2019 - 08:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de FETÖ'dan 9 şüpheliye adli işlem yapıldı

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında 9 kişiye adli işlem yapıldı.
  Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafında 9 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 1 şahsa mahkemece denetimli serbestlik kararı verilirken 5 şahsa ise ifadelerinin tamamlanmasının ardından adli işlem yapıldı. Emniyetteki ifadelerinin tamamlanmasının ardından ise 3 şüphelinin adliyeye sevk edildiği öğrenildi.
Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında 9 kişiye adli işlem yapıldı.

 

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafında 9 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 1 şahsa mahkemece denetimli serbestlik kararı verilirken 5 şahsa ise ifadelerinin tamamlanmasının ardından adli işlem yapıldı.

Emniyetteki ifadelerinin tamamlanmasının ardından ise 3 şüphelinin adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.