MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de FETÖ Mahkemeleri Devam Ediyor

ASAYİŞ 06.07.2018 - 12:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de FETÖ Mahkemeleri Devam Ediyor

Nevşehir 2.Ağır Ceza Mahkemesinde FETÖ duruşmalarında yargılamalar devam ediyor.
  Nevşehir’de FETÖ/PDY davaları kapsamında 2. Ağır Ceza Mahkemesinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde araştırma görevlisiyken meslekten ihraç edilen Halil Tepe, komiserlikten ihraç edilen Nihat Bedirhanbeyoğlu ve polislikten ihraç edilen Ertuğrul Yüksek hakim karşısına çıktı. Sanıklar FETÖ terör örgütü ile herhangi bir bağlantılarının olmadığını iddia ederek tahliye ve beratlarını talep etti.   Mahkeme başkanı ise sanık Halil Tepe’ye 6 yıl 10 ay 15 gün, Nihat Bedirhanbeyoğlu’na 7 yıl 6 ay ve Ertuğrul Yüksük’e ise 7 yıl 6 ay hapis cezası verdi. 
Nevşehir 2.Ağır Ceza Mahkemesinde FETÖ duruşmalarında yargılamalar devam ediyor.

 

Nevşehir’de FETÖ/PDY davaları kapsamında 2. Ağır Ceza Mahkemesinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde araştırma görevlisiyken meslekten ihraç edilen Halil Tepe, komiserlikten ihraç edilen Nihat Bedirhanbeyoğlu ve polislikten ihraç edilen Ertuğrul Yüksek hakim karşısına çıktı. Sanıklar FETÖ terör örgütü ile herhangi bir bağlantılarının olmadığını iddia ederek tahliye ve beratlarını talep etti.

 

Mahkeme başkanı ise sanık Halil Tepe’ye 6 yıl 10 ay 15 gün, Nihat Bedirhanbeyoğlu’na 7 yıl 6 ay ve Ertuğrul Yüksük’e ise 7 yıl 6 ay hapis cezası verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.