Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de FETÖ'nün Mütevelli Ablası Kim ?

NEVŞEHİR 02.07.2017 - 19:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de FETÖ'nün Mütevelli Ablası Kim ?

FETÖ yapılanması milli güvenlik meselesi olarak dururken, bu yapının Nevşehir ayağı da Lale Haber tarafından deşifre edilmeye devam ediyor.
FETÖ yapılanması milli güvenlik meselesi olarak dururken, bu yapının Nevşehir ayağı da Lale Haber tarafından deşifre edilmeye devam ediyor.   Bugün şehirdeki pek çok insan MAKLUBELERE kaşık sallayıp, videolar eşliğinde salya sümük ağlarken,Lale Haber ekibi bu yapının ihanetçi bir yapı olduğunu yüksek sesle haykırmaya devam etti.   FETÖ´den yararlanmak için sabah kahvaltılarına katılanlar, makam mevkiye gelebilmek için ev sohbetlerine iştirak eden zavallılar, Nevşehir’de siyasi ikbal için FETÖ emrine amade olanların ihanetleri herkesçe bilinirken LALE HABER bu yapıyla tek başına mücadele eden bir ekip olarak kararlılıkla yoluna devam ediyor.     FETÖ´nün mahrem olan ve gün yüzüne pek çıkmayan “abla” yapılanması kamuoyunda sıklıkla konuşulurken, haber merkezimize ulaşan bilgiler ise dikkat çekici.     Haber Merkezimizin ulaştığı bilgiler ise yine çok çarpıcı. Nevşehir’de FETÖ yapılanmasının asıl unsurunun bir kadın derneği etrafında döndüğü ve bu derneğin KERMESLER ve birebir HİMMETLER vasıtasıyla yüklü miktarda maddi güç elde edip, yapıyı finanse ettiği bilgilerine ulaşıldı.     Şehirde gerek İŞ DÜNYASI gerekse SİYASİ etkin isimlerin eşlerini etkinliklerine dahil eden FETÖ ablalarının onların nüfuzlarını da ustaca kullandığı bilgileri edinildi.     Nevşehir’de etkin olan FETÖ ABLALARININ yapılanmasının, İL ABLASI, BÖLGE ABLASI ve İLÇE ABLASI olarak yapılandığı ve İL ABLASININ tam yetkili olduğu belirtilmekte.     Kız yurtları ve evlerde organize olunduğu ve özel istişare ekipleri ile KATALOG evliliklerinin de düzenlendiği vurgulanmakta.     Bünyelerindeki bekar kızların FETÖ yapılanması haricindeki evlilik yapmalarına sıcak bakılmazken, bu işleri yapan özel EVLİLİK ABLASININ olduğu ve bunun da haftalık olarak İL ABLASINA rapor verdiği bilgilerine ulaşıldı.     Bir katalog hazırlandığı ve bu katolog evliliklerinin İL İMAMI´nın onayından sonra faaliyete geçtiği haber merkezimizin ulaştığı bilgiler arasında.     İl ablası talimatlarını il abisinden aldığı ve İL abisi ile  haftada en az iki veya üç defa görüştüğü bilgilerine ulaşıldı. Görüşmeler genelde dershane , Lara Koleji ve yapının KADINLAR DERNEĞİNDE gerçekleştirildiği belirtildi.     İl ablasının altında ise kadınlar yurt müdürleri, bölgeciler, ilçe ablaları, kurum sorumluları ve köy ablaları grubunun olduğu bilgilerine ulaşıldı.   MÜTEVELLİ ABLA Yapılanması Mütevelli ablanın evli olanlardan seçildiği ve özellikle nufuzlu ve zengin olanların tercih edildiği bilgilerine ulaşıldı.     Nevşehir’de abi yapılanmaları ayan beyan bilinirken, özellikle “mütevelli yapının” ne zaman kamuoyu tarafından bilineceği ise merak ediliyor.   Mütevelli yapının deşifre edilmesi durumunda, şehirdeki FETÖ ekonomik ilişkilerin de ortaya çıkacağı vurgulanmakta.     Mütevelli ablaların, eşlerinin haberi olmadan bu işe girmeyecekleri belirtilirken, bu ayağın çözülmesi durumunda pek çok karanlık ilişkiler ağının da devlet tarafından bileneceği iddia edilmekte...  
FETÖ yapılanması milli güvenlik meselesi olarak dururken, bu yapının Nevşehir ayağı da Lale Haber tarafından deşifre edilmeye devam ediyor.

FETÖ yapılanması milli güvenlik meselesi olarak dururken, bu yapının Nevşehir ayağı da Lale Haber tarafından deşifre edilmeye devam ediyor.

 

Bugün şehirdeki pek çok insan MAKLUBELERE kaşık sallayıp, videolar eşliğinde salya sümük ağlarken,Lale Haber ekibi bu yapının ihanetçi bir yapı olduğunu yüksek sesle haykırmaya devam etti.

 

FETÖ´den yararlanmak için sabah kahvaltılarına katılanlar, makam mevkiye gelebilmek için ev sohbetlerine iştirak eden zavallılar, Nevşehir’de siyasi ikbal için FETÖ emrine amade olanların ihanetleri herkesçe bilinirken LALE HABER bu yapıyla tek başına mücadele eden bir ekip olarak kararlılıkla yoluna devam ediyor.

 

 

FETÖ´nün mahrem olan ve gün yüzüne pek çıkmayan “abla” yapılanması kamuoyunda sıklıkla konuşulurken, haber merkezimize ulaşan bilgiler ise dikkat çekici.

 

 

Haber Merkezimizin ulaştığı bilgiler ise yine çok çarpıcı. Nevşehir’de FETÖ yapılanmasının asıl unsurunun bir kadın derneği etrafında döndüğü ve bu derneğin KERMESLER ve birebir HİMMETLER vasıtasıyla yüklü miktarda maddi güç elde edip, yapıyı finanse ettiği bilgilerine ulaşıldı.

 

 

Şehirde gerek İŞ DÜNYASI gerekse SİYASİ etkin isimlerin eşlerini etkinliklerine dahil eden FETÖ ablalarının onların nüfuzlarını da ustaca kullandığı bilgileri edinildi.

 

 

Nevşehir’de etkin olan FETÖ ABLALARININ yapılanmasının, İL ABLASI, BÖLGE ABLASI ve İLÇE ABLASI olarak yapılandığı ve İL ABLASININ tam yetkili olduğu belirtilmekte.

 

 

Kız yurtları ve evlerde organize olunduğu ve özel istişare ekipleri ile KATALOG evliliklerinin de düzenlendiği vurgulanmakta.

 

 

Bünyelerindeki bekar kızların FETÖ yapılanması haricindeki evlilik yapmalarına sıcak bakılmazken, bu işleri yapan özel EVLİLİK ABLASININ olduğu ve bunun da haftalık olarak İL ABLASINA rapor verdiği bilgilerine ulaşıldı.

 

 

Bir katalog hazırlandığı ve bu katolog evliliklerinin İL İMAMI´nın onayından sonra faaliyete geçtiği haber merkezimizin ulaştığı bilgiler arasında.

 

 

İl ablası talimatlarını il abisinden aldığı ve İL abisi ile  haftada en az iki veya üç defa görüştüğü bilgilerine ulaşıldı. Görüşmeler genelde dershane , Lara Koleji ve yapının KADINLAR DERNEĞİNDE gerçekleştirildiği belirtildi.

 

 

İl ablasının altında ise kadınlar yurt müdürleri, bölgeciler, ilçe ablaları, kurum sorumluları ve köy ablaları grubunun olduğu bilgilerine ulaşıldı.

 

MÜTEVELLİ ABLA Yapılanması

Mütevelli ablanın evli olanlardan seçildiği ve özellikle nufuzlu ve zengin olanların tercih edildiği bilgilerine ulaşıldı.

 

 

Nevşehir’de abi yapılanmaları ayan beyan bilinirken, özellikle “mütevelli yapının” ne zaman kamuoyu tarafından bilineceği ise merak ediliyor.

 

Mütevelli yapının deşifre edilmesi durumunda, şehirdeki FETÖ ekonomik ilişkilerin de ortaya çıkacağı vurgulanmakta.

 

 

Mütevelli ablaların, eşlerinin haberi olmadan bu işe girmeyecekleri belirtilirken, bu ayağın çözülmesi durumunda pek çok karanlık ilişkiler ağının da devlet tarafından bileneceği iddia edilmekte...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.