Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de FETÖ Tutuklusu Sanık Tahliyesini İstedi

GÜNCEL 23.08.2017 - 15:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de FETÖ Tutuklusu Sanık Tahliyesini İstedi

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında hakim karşısına çıkan Cem Koçak kendisinin FETÖ ile ilgili bağlantısının olmadığını söyledi.
  Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında hakim karşısına çıkan Cem Koçak kendisinin FETÖ ile ilgili bağlantısının olmadığını söyledi. Nevşehir 2.Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkan Cem Koçak kendisini yöneltilen suçlamaları kabul etmezken tahliyesini talep etti. Seydişehir Cezaevinden görüntülü olarak kendisini savunan Cem Koçak mahkeme de verdiği savunmasında şunları söyledi; “ Ben tarafıma yöneltilen suçlamaları kabul etmiyorum. İddianamede belirtilen çocuklarımı Lara Koleji’ne gönderdiğim doğrudur. Çocuğum Lara Koleji’nde teşvikle okumuştur. Eşim ve ben çalışıyorum. Bizde tam gün eğitim verecek, öğle yemeği olacak ve eğitim kalitesi ile birlikte ekonomik anlamda diğer özel okullara göre ucuz olduğu için çocuğumu Lara Koleji’ne gönderdim. GESİAD üyeliğim bulunuyor. Ancak GESİAD’a üye olmamda ki amacım ise yeni iş hayatına atılmamdan kaynaklıdır. Nitekim GESİAD döneminde fazlasıyla rağbet görüyordu. Bende yeni iş hayatıma atılmam sebebiyle bu derneğe üye oldum hem ticari alanda hem de iş çevremi geliştirmekti amacım. GESİAD tarafından düzenlenen yurt dışı gezilerine katıldım. Yurt dışı gezilerinde buralarda bulunan Türk okullarını da ziyaret ettik. Ancak ben FETÖ ile ilgili olarak asla sohbetlere katılmadım. Ben ve ailem şuanda mağdur durumdadırlar. 388 gündür tutuklu bulunuyorum.15 yıllık iş hayatım sıfırlandı. Tahliyemi istiyorum veya uygun görüldüğü takdirde adli kontrol şartı ile serbest bırakılmayı talep ediyorum” dedi. Mahkeme Başkanı tarafından Akın Atasever’i tanıyor musun sorusunu da yanıtlayan Cem Koçak kendisinin sadece eczanesi olduğunu biliyorum diye cevap verdi. Gülşehir ilçesinde satılan arsa ile ilgili mahkeme başkanı tarafından yöneltilen soruya cevap veren Cem Koçak Gülşehir’de ki satılan arsa hakkında bilgim var ancak be satışa kesinlikle müdahil olmadım diye yanıt verdi. 
Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında hakim karşısına çıkan Cem Koçak kendisinin FETÖ ile ilgili bağlantısının olmadığını söyledi.

 

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında hakim karşısına çıkan Cem Koçak kendisinin FETÖ ile ilgili bağlantısının olmadığını söyledi.

Nevşehir 2.Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkan Cem Koçak kendisini yöneltilen suçlamaları kabul etmezken tahliyesini talep etti.

Seydişehir Cezaevinden görüntülü olarak kendisini savunan Cem Koçak mahkeme de verdiği savunmasında şunları söyledi;

“ Ben tarafıma yöneltilen suçlamaları kabul etmiyorum. İddianamede belirtilen çocuklarımı Lara Koleji’ne gönderdiğim doğrudur. Çocuğum Lara Koleji’nde teşvikle okumuştur. Eşim ve ben çalışıyorum. Bizde tam gün eğitim verecek, öğle yemeği olacak ve eğitim kalitesi ile birlikte ekonomik anlamda diğer özel okullara göre ucuz olduğu için çocuğumu Lara Koleji’ne gönderdim. GESİAD üyeliğim bulunuyor. Ancak GESİAD’a üye olmamda ki amacım ise yeni iş hayatına atılmamdan kaynaklıdır. Nitekim GESİAD döneminde fazlasıyla rağbet görüyordu. Bende yeni iş hayatıma atılmam sebebiyle bu derneğe üye oldum hem ticari alanda hem de iş çevremi geliştirmekti amacım. GESİAD tarafından düzenlenen yurt dışı gezilerine katıldım. Yurt dışı gezilerinde buralarda bulunan Türk okullarını da ziyaret ettik. Ancak ben FETÖ ile ilgili olarak asla sohbetlere katılmadım. Ben ve ailem şuanda mağdur durumdadırlar. 388 gündür tutuklu bulunuyorum.15 yıllık iş hayatım sıfırlandı. Tahliyemi istiyorum veya uygun görüldüğü takdirde adli kontrol şartı ile serbest bırakılmayı talep ediyorum” dedi.

Mahkeme Başkanı tarafından Akın Atasever’i tanıyor musun sorusunu da yanıtlayan Cem Koçak kendisinin sadece eczanesi olduğunu biliyorum diye cevap verdi. Gülşehir ilçesinde satılan arsa ile ilgili mahkeme başkanı tarafından yöneltilen soruya cevap veren Cem Koçak Gülşehir’de ki satılan arsa hakkında bilgim var ancak be satışa kesinlikle müdahil olmadım diye yanıt verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.