Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de FETÖ Uzantılı Skeç Tepki Aldı

İLÇELER 24.04.2017 - 09:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de FETÖ Uzantılı Skeç Tepki Aldı

Nevşehir Gülşehir ilçesindeki 23 Nisan etkinlikleri kapsamında TAPUTCU RECEP skeci tepkilere neden oldu.
Nevşehir Gülşehir ilçesindeki 23 Nisan etkinlikleri kapsamında TAPUTCU RECEP skeci tepkilere neden oldu.    Nevşehir Gülşehir ilçesinde Kapalı Spor Salonunda yapılan törene Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin, Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Jandarma Komutanı Onur Ömer Beşiktaş, Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, AK Parti İlçe Başkanı Kürşat Koç, MHP İlçe Başkanı Tekin Uğurlu, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, daire müdürleri, okul idarecileri. öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.             Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, ile birlikte Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin'in öğrenci ve halkın bayramını kutlamasıyla devam eden törende İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Ceylan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından anaokulu öğrencilerinin gösterileri beğeni ile izlendi.                23 Nisan nedeniyle bir devlet okulunun düzenlediği skeç ise tepki aldı.   TABUTCU RECEP diye vurgu yaparak yapılan skeç törende ortamı bir an gerdi. Gülşehir AK Parti ilçe Başkanı Kürşat Koç’un tepki gösterdiği skeç salonda bir çok kişiden pankart nedeniyle tepki aldı.   Skeçde bir taputcuyu canlandırılırken tapucunun isminin RECEP olarak kullanılması tepkilere neden oldu. Skeçte Bir alana bir bedava şok şok şeklinde dövizlere yazılan yazılar ve TAPUTCU Recep yazısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret olarak değerlendirildi.   Özellikle Milli Eğitimde FETÖ unsurlarının ihraç ve açıkta olmaları devam ederken halk tarafından halen içerde kriptolar var olarak algılandı. Gülşehir AK Parti ilçe Başkanı Kürşat Koç’un tepkisi ise vatandaşlar arasında helal olsun başkan dedirtti.   Skeci hazırlayan öğretmenlerin ise Google amca kurbanı olduğu öğrenildi. İnternetten aldıkları skeç başlarına bela olacak gibi görünüyor.    
Nevşehir Gülşehir ilçesindeki 23 Nisan etkinlikleri kapsamında TAPUTCU RECEP skeci tepkilere neden oldu.

Nevşehir Gülşehir ilçesindeki 23 Nisan etkinlikleri kapsamında TAPUTCU RECEP skeci tepkilere neden oldu. 

 

Nevşehir Gülşehir ilçesinde Kapalı Spor Salonunda yapılan törene Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin, Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Jandarma Komutanı Onur Ömer Beşiktaş, Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, AK Parti İlçe Başkanı Kürşat Koç, MHP İlçe Başkanı Tekin Uğurlu, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, daire müdürleri, okul idarecileri. öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.          

 

Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, ile birlikte Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin'in öğrenci ve halkın bayramını kutlamasıyla devam eden törende İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Ceylan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından anaokulu öğrencilerinin gösterileri beğeni ile izlendi.             

 

23 Nisan nedeniyle bir devlet okulunun düzenlediği skeç ise tepki aldı.

 

TABUTCU RECEP diye vurgu yaparak yapılan skeç törende ortamı bir an gerdi. Gülşehir AK Parti ilçe Başkanı Kürşat Koç’un tepki gösterdiği skeç salonda bir çok kişiden pankart nedeniyle tepki aldı.

 

Skeçde bir taputcuyu canlandırılırken tapucunun isminin RECEP olarak kullanılması tepkilere neden oldu. Skeçte Bir alana bir bedava şok şok şeklinde dövizlere yazılan yazılar ve TAPUTCU Recep yazısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret olarak değerlendirildi.

 

Özellikle Milli Eğitimde FETÖ unsurlarının ihraç ve açıkta olmaları devam ederken halk tarafından halen içerde kriptolar var olarak algılandı. Gülşehir AK Parti ilçe Başkanı Kürşat Koç’un tepkisi ise vatandaşlar arasında helal olsun başkan dedirtti.

 

Skeci hazırlayan öğretmenlerin ise Google amca kurbanı olduğu öğrenildi. İnternetten aldıkları skeç başlarına bela olacak gibi görünüyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.