MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de gasp suçundan 2 şüpheli tutuklandı

ASAYİŞ 25.06.2020 - 11:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de gasp suçundan 2 şüpheli tutuklandı

Nevşehir’de yabancı uyruklu şahsı zorla araca bindirerek gasp eden 3 şüpheli polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.
  Alınan bilgilere göre, Nar Caddesinde bir ikamette yabancı uyruklu şahsın evine giren 3 şüpheli yabancı şahsı darp ederek araca zorla bindirdi. Aracın içerisinde yabancı şahsı darp ederek cep telefonu ve spor ayakkabısını alan şüpheliler bir süre sonra kaçırdıkları şahsı araçtan indirdiler. Araçtan indikten sonra Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne suç duyurusunda bulunan şahsın ifadesinden sonra polis ekipleri tarafından M.Ş., G.S., ve M.Ö. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.  Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.Ö. ve G.S. gasp suçundan tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.   Adliyeye sevk edilen diğer şüpheli M.S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Nevşehir’de yabancı uyruklu şahsı zorla araca bindirerek gasp eden 3 şüpheli polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.

 

Alınan bilgilere göre, Nar Caddesinde bir ikamette yabancı uyruklu şahsın evine giren 3 şüpheli yabancı şahsı darp ederek araca zorla bindirdi. Aracın içerisinde yabancı şahsı darp ederek cep telefonu ve spor ayakkabısını alan şüpheliler bir süre sonra kaçırdıkları şahsı araçtan indirdiler. Araçtan indikten sonra Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne suç duyurusunda bulunan şahsın ifadesinden sonra polis ekipleri tarafından M.Ş., G.S., ve M.Ö. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.  Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.Ö. ve G.S. gasp suçundan tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

 

Adliyeye sevk edilen diğer şüpheli M.S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.