MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de gasp zanlısı kıskıvrak yakalandı

ASAYİŞ 15.09.2020 - 16:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de gasp zanlısı kıskıvrak yakalandı

Nevşehir’de bir işyerini gasp etmeye çalışan şüpheli polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.
  Nevşehir’de bir işyerini gasp etmeye çalışan şüpheli polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.   Alınan bilgilere göre, Sabahın erken saatlerinde işyerini açan Y.G. işyerini açtığı esnada zayıf, uzun boylu siyah kapüşonlu bir şahsın geldiğini kendisini kuru sıkı tabanca ile kendisini tehdit edip para isteyen kişiye biber gazı ile etkisiz hale getirdiğini ve kurusıkı tabancanın şarjörünü düşürüp kaçtığı yönünde polis ekiplerine suç duyurusunda bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemesinin ardından gasp girişimini 64 yaşındaki M.B.’nin yaptığını belirledi. Polis ekipleri şüpheli şahsın belirlenmesinin ardından Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde 64 yaşındaki M.B. suça konu kurusıkı tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
Nevşehir’de bir işyerini gasp etmeye çalışan şüpheli polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

 

Nevşehir’de bir işyerini gasp etmeye çalışan şüpheli polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

 

Alınan bilgilere göre, Sabahın erken saatlerinde işyerini açan Y.G. işyerini açtığı esnada zayıf, uzun boylu siyah kapüşonlu bir şahsın geldiğini kendisini kuru sıkı tabanca ile kendisini tehdit edip para isteyen kişiye biber gazı ile etkisiz hale getirdiğini ve kurusıkı tabancanın şarjörünü düşürüp kaçtığı yönünde polis ekiplerine suç duyurusunda bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemesinin ardından gasp girişimini 64 yaşındaki M.B.’nin yaptığını belirledi. Polis ekipleri şüpheli şahsın belirlenmesinin ardından Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde 64 yaşındaki M.B. suça konu kurusıkı tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.