Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Gaziler günü kutlanacak

NEVŞEHİR 18.09.2019 - 14:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de Gaziler günü kutlanacak

19 Eylül Gaziler günü Nevşehir’de bir dizi etkinlikle kutlanacak.
  NEVŞEHİR(MHA) 19 Eylül Gaziler günü Nevşehir’de bir dizi etkinlikle kutlanacak.   19 Eylül Perşembe günü Şehitler parkında düzenlenecek olan program Nevşehir Valiliği, Belediye Başkanlığı ve Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği çelenklerinin konulması ile başlayacak.   Ardından İstiklal Marşımızın eşliğinde Türk bayrağı göndere çekilecek.   Saygı atışının ardından günün anlam ve önemini içeren konuşmayı Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi tarafından gerçekleştirilecek.   Buradaki program şiirlerin okunması ile sona erecek.Şehitler parkındaki programın sonrasında törene katılan protokol Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneğini ziyaret edecekler.   Aynı gün öğle namazından önce Alibey camiinde Şehitlerimiz ve Gazilerimiz anısına bir mevlidi şerif okutulacak.   Şehitler günü etkinlikleri Şehit ve Gazilerimiz onuruna verilecek olan yemekli davet ile son bulacak
19 Eylül Gaziler günü Nevşehir’de bir dizi etkinlikle kutlanacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) 19 Eylül Gaziler günü Nevşehir’de bir dizi etkinlikle kutlanacak.

 

19 Eylül Perşembe günü Şehitler parkında düzenlenecek olan program Nevşehir Valiliği, Belediye Başkanlığı ve Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği çelenklerinin konulması ile başlayacak.

 

Ardından İstiklal Marşımızın eşliğinde Türk bayrağı göndere çekilecek.

 

Saygı atışının ardından günün anlam ve önemini içeren konuşmayı Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi tarafından gerçekleştirilecek.

 

Buradaki program şiirlerin okunması ile sona erecek.Şehitler parkındaki programın sonrasında törene katılan protokol Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneğini ziyaret edecekler.

 

Aynı gün öğle namazından önce Alibey camiinde Şehitlerimiz ve Gazilerimiz anısına bir mevlidi şerif okutulacak.

 

Şehitler günü etkinlikleri Şehit ve Gazilerimiz onuruna verilecek olan yemekli davet ile son bulacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.