Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Göçmen Adayları Gezmeye Başladı

SİYASET 02.04.2018 - 11:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Göçmen Adayları Gezmeye Başladı

2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimler öncesinde Nevşehirli olup bir türlü Nevşehir’in yolunu bulamayanlar şimdilerde Nevşehir’i kendilerine yol yapmaya başladı.
  Her seçim öncesinde olduğu gibi önümüzde yapılacak olan 2019 yerel ve genel seçimler öncesinde göçmen adaylar Nevşehir’i şimdiden yol etmeye başladılar. Her seçim öncesinde Nevşehir’de çalmadık kapı bırakmayan aday adayları seçimlerde aday gösterilmeyince Nevşehir’in yolunu unutuyorlar. 2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimler öncesinde de AK Parti’den aday adayı olmayı düşünen isimler şimdilerde ise Nevşehir’i yol etmeye başlayarak çeşitli ziyaretlerde bulunmasının yanı sıra seçim için ısınma turlarına başladılar.   Ankara’da çeşitli kademelerde görev yapan bu isimler ise Nevşehir’i sadece seçimlerde hatırlaması ise vatandaşlardan büyük tepkilere neden oluyor. Nevşehir’de vatandaşlar bizler seçimden seçime gelen aday adaylarını görmek istemiyoruz biz Nevşehir’de her zaman olan ve seçimi kaybetmesinin ardından dahi olsa Nevşehir’de gezebilecek adaylar istiyoruz diye görüş belirttiler.
2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimler öncesinde Nevşehirli olup bir türlü Nevşehir’in yolunu bulamayanlar şimdilerde Nevşehir’i kendilerine yol yapmaya başladı.

 

Her seçim öncesinde olduğu gibi önümüzde yapılacak olan 2019 yerel ve genel seçimler öncesinde göçmen adaylar Nevşehir’i şimdiden yol etmeye başladılar. Her seçim öncesinde Nevşehir’de çalmadık kapı bırakmayan aday adayları seçimlerde aday gösterilmeyince Nevşehir’in yolunu unutuyorlar. 2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimler öncesinde de AK Parti’den aday adayı olmayı düşünen isimler şimdilerde ise Nevşehir’i yol etmeye başlayarak çeşitli ziyaretlerde bulunmasının yanı sıra seçim için ısınma turlarına başladılar.

 

Ankara’da çeşitli kademelerde görev yapan bu isimler ise Nevşehir’i sadece seçimlerde hatırlaması ise vatandaşlardan büyük tepkilere neden oluyor. Nevşehir’de vatandaşlar bizler seçimden seçime gelen aday adaylarını görmek istemiyoruz biz Nevşehir’de her zaman olan ve seçimi kaybetmesinin ardından dahi olsa Nevşehir’de gezebilecek adaylar istiyoruz diye görüş belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.