Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor

GÜNCEL 13.06.2019 - 14:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü Nevşehir'de bugün başlayacak olan gök gürültülü sağanak yağış öncesinde vatandaşları uyardı.
  Meteoroloji 7.Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre; bugün öğleden sonra (13.06.2019 günü 12.00-22-00 saatleri arasında) etkisini arttırması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların Kayseri, Nevşehir, Sivas ve Yozgat çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgâr, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.   Beklenen kuvvetli yağış ile birlikte görülebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve oluşması muhtemel risklere karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem arz etmektedir.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü Nevşehir'de bugün başlayacak olan gök gürültülü sağanak yağış öncesinde vatandaşları uyardı.

 

Meteoroloji 7.Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre; bugün öğleden sonra (13.06.2019 günü 12.00-22-00 saatleri arasında) etkisini arttırması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların Kayseri, Nevşehir, Sivas ve Yozgat çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgâr, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

 

Beklenen kuvvetli yağış ile birlikte görülebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve oluşması muhtemel risklere karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem arz etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.