Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de görme engelliler halter Türkiye şampiyonası başladı

SPOR 08.10.2019 - 17:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de görme engelliler halter Türkiye şampiyonası başladı

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Nevşehir’de 43 kulüp ve 123 sporcunun katılımı ile düzenlenen Türkiye şampiyonası başladı.
  Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye şampiyonası Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor salonunda başladı. Türkiye’nin çeşitli illerinden 43 kulüp ve 123 sporcunun katılımı ile başlayan şampiyona iki gün boyunca devam edecekken şampiyonanın ilk günü seremoni yapılmasının ardından başladı.   Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyon Başkanı Hasan Sayyıdan yaptığı açıklamada Nevşehir’de düzenlenen şampiyonada başarılı olan sporcuların Mısır’da düzenlenecek olan dünya şampiyonasına katılacaklarını söyledi. Sayyıdan, “ Nevşehir ilimizde görme engelliler halter müsabakaları başladı. 43 kulübümüzden 123 sporcumuzun katıldığı Türkiye şampiyonasında başarılı olan sporcularımızın bir kısmını Mısır’da yapılacak olan dünya şampiyonasına ülkemizi temsil etmek amacıyla göndereceğiz. İnşallah geçmiş yıllarda olduğu gibi dünya dereceleri elde edeceğiz. Çocuklarımızın ülkemizi en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyoruz” diye konuştu.
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Nevşehir’de 43 kulüp ve 123 sporcunun katılımı ile düzenlenen Türkiye şampiyonası başladı.

 

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye şampiyonası Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor salonunda başladı. Türkiye’nin çeşitli illerinden 43 kulüp ve 123 sporcunun katılımı ile başlayan şampiyona iki gün boyunca devam edecekken şampiyonanın ilk günü seremoni yapılmasının ardından başladı.

 

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyon Başkanı Hasan Sayyıdan yaptığı açıklamada Nevşehir’de düzenlenen şampiyonada başarılı olan sporcuların Mısır’da düzenlenecek olan dünya şampiyonasına katılacaklarını söyledi. Sayyıdan, “ Nevşehir ilimizde görme engelliler halter müsabakaları başladı. 43 kulübümüzden 123 sporcumuzun katıldığı Türkiye şampiyonasında başarılı olan sporcularımızın bir kısmını Mısır’da yapılacak olan dünya şampiyonasına ülkemizi temsil etmek amacıyla göndereceğiz. İnşallah geçmiş yıllarda olduğu gibi dünya dereceleri elde edeceğiz. Çocuklarımızın ülkemizi en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.