MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de hafta boyunca kar yağışı bekleniyor

GÜNCEL 29.12.2019 - 20:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de hafta boyunca kar yağışı bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de hafta içerisinde kar yağışı beklenirken Nevşehir yeni yıla da kar yağışı ile girecek.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir yeni haftanın ilk günü olan Pazartesi günü kar yağışı bekleniyor. Kar yağışının Pazartesi, Salı, Perşembe ce Cuma günleri devam etmesi beklenirken 1 Ocak Çarşamba günü ise çok bulutlu bir hava olması tahmin ediliyor.   Yeni haftada Nevşehir Hava Durumu   30 Aralık Pazartesi: Kar yağışı bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 4 derece en düşük hava sıcaklığı -2 derece olması tahmin ediliyor.   31 Aralık Salı: Karla karışık yağmur bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 5 derece en düşük hava sıcaklığı 0 derece olması tahmin ediliyor.   1 Ocak Çarşamba: Çok bulutlu hava bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 3 derece en düşük hava sıcaklığı 0 derece olması tahmin ediliyor.   2 Ocak Perşembe: Kar yağışı bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 1 derece en düşük hava sıcaklığı -1 derece olması tahmin ediliyor.   3 Ocak Cuma: Kar yağışı bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 0 derece en düşük hava sıcaklığı -2 derece olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de hafta içerisinde kar yağışı beklenirken Nevşehir yeni yıla da kar yağışı ile girecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir yeni haftanın ilk günü olan Pazartesi günü kar yağışı bekleniyor. Kar yağışının Pazartesi, Salı, Perşembe ce Cuma günleri devam etmesi beklenirken 1 Ocak Çarşamba günü ise çok bulutlu bir hava olması tahmin ediliyor.

 

Yeni haftada Nevşehir Hava Durumu

 

30 Aralık Pazartesi: Kar yağışı bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 4 derece en düşük hava sıcaklığı -2 derece olması tahmin ediliyor.

 

31 Aralık Salı: Karla karışık yağmur bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 5 derece en düşük hava sıcaklığı 0 derece olması tahmin ediliyor.

 

1 Ocak Çarşamba: Çok bulutlu hava bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 3 derece en düşük hava sıcaklığı 0 derece olması tahmin ediliyor.

 

2 Ocak Perşembe: Kar yağışı bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 1 derece en düşük hava sıcaklığı -1 derece olması tahmin ediliyor.

 

3 Ocak Cuma: Kar yağışı bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 0 derece en düşük hava sıcaklığı -2 derece olması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.