Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Hakim Karşısına Çıkan Asker 7 Buçuk Yıl Ceza Aldı

GÜNCEL 13.02.2018 - 14:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Hakim Karşısına Çıkan Asker 7 Buçuk Yıl Ceza Aldı

Nevşehir 2.Ağır Ceza Mahkemesinde FETÖ duruşmaları kapsamında hakim karşısında çıkan teğmen Mustafa K.’ya 7 buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı.
  Nevşehir’de devam eden FETÖ duruşmalarından 2.Ağır Ceza Mahkemesi’nde silahlı terör örgütü kurma veya yönetme, terörizmin finansmanın önlenmesi hakkındaki kanuna muhalefet suçlarında hâkim karşısına çıkan tutuklu sanık Teğmen Mustafa K. üzerine atılan suçlamaları kabul etmezken kendisinin bir süre sohbetlere katıldığını ancak daha sonra ise sohbetlere katılmayı bıraktığını söylerken tahliyesini talep etti.   Mahkeme Başkanı ise sanık savunmasının ardından mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme başkanı tarafından teğmen Mustafa K.’nın 7 buçuk yıl hapis cezası verilmesine ve tutukluluk halinin devam etmesine karar verdi. 
Nevşehir 2.Ağır Ceza Mahkemesinde FETÖ duruşmaları kapsamında hakim karşısında çıkan teğmen Mustafa K.’ya 7 buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı.

 

Nevşehir’de devam eden FETÖ duruşmalarından 2.Ağır Ceza Mahkemesi’nde silahlı terör örgütü kurma veya yönetme, terörizmin finansmanın önlenmesi hakkındaki kanuna muhalefet suçlarında hâkim karşısına çıkan tutuklu sanık Teğmen Mustafa K. üzerine atılan suçlamaları kabul etmezken kendisinin bir süre sohbetlere katıldığını ancak daha sonra ise sohbetlere katılmayı bıraktığını söylerken tahliyesini talep etti.

 

Mahkeme Başkanı ise sanık savunmasının ardından mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme başkanı tarafından teğmen Mustafa K.’nın 7 buçuk yıl hapis cezası verilmesine ve tutukluluk halinin devam etmesine karar verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.