Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de halk otobüsleri 65 yaş üstü ücretli olsun

NEVŞEHİR 21.03.2020 - 09:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de halk otobüsleri 65 yaş üstü ücretli olsun

Türkiye’de korona virüse karşı alınan tedbirler sonrasında özellikle yaşlıların sokağa çıkmaması çağrısının ardından bazı şehirlerde halk otobüsler yaşlılar için ulaşımı ücretli yaptı.
  Tüm Türkiye’de korona virüse karşı tedbirler alınmaya devam ederken başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlar özellikle yaşlılara sokağa çıkmayın çağrısında bulunulmasının ardından gözler yaşlılara ücretsiz taşıyan halk otobüslerine çevrildi. Nitekim bazı şehirlerde yaşlılar için ulaşım ücretli hale getirilerek yaşlıların sokağa çıkmasına engel olunmaya çalışması dikkatlerden kaçmadı.   Nevşehir’de vatandaşlar sosyal medyada bir kampanya düzenleyerek halk otobüslerinin yaşlılardan ücret alınmasını talep ettiler. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya sosyal medya hesaplarından yazan vatandaşlar yaşlıların dışarı çıkmaması ve halk otobüslerine binmemeleri için ulaşımın ücretli olmasını talep ettiler.  
Türkiye’de korona virüse karşı alınan tedbirler sonrasında özellikle yaşlıların sokağa çıkmaması çağrısının ardından bazı şehirlerde halk otobüsler yaşlılar için ulaşımı ücretli yaptı.

 

Tüm Türkiye’de korona virüse karşı tedbirler alınmaya devam ederken başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlar özellikle yaşlılara sokağa çıkmayın çağrısında bulunulmasının ardından gözler yaşlılara ücretsiz taşıyan halk otobüslerine çevrildi. Nitekim bazı şehirlerde yaşlılar için ulaşım ücretli hale getirilerek yaşlıların sokağa çıkmasına engel olunmaya çalışması dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehir’de vatandaşlar sosyal medyada bir kampanya düzenleyerek halk otobüslerinin yaşlılardan ücret alınmasını talep ettiler. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya sosyal medya hesaplarından yazan vatandaşlar yaşlıların dışarı çıkmaması ve halk otobüslerine binmemeleri için ulaşımın ücretli olmasını talep ettiler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.