Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Hava Sıcaklıkları Düşüyor

GÜNCEL 27.10.2018 - 09:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Hava Sıcaklıkları Düşüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre tüm yurtta olduğu gibi Nevşehir’de hava sıcaklıklar hissedilir derecede düşmeye devam ediyor.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de önümüzde ki 5 gün boyunca puslu bir hava beklenirken hava sıcaklıkları da hissedilir derece de düşmeye devam ediyor. Nevşehir’de bugün en düşük sıcaklık -1 derece olması tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığının ise 16 derece olması bekleniyor.   Önümüzde ki 4 gün boyunca Nevşehir’de hava durumu şu şekilde;   28 Ekim Pazar, puslu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 1 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 16 derece olması tahmin ediliyor.   29 Ekim Pazartesi, puslu hava Nevşehir’de devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 4 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 18 derece olması tahmin ediliyor.   30 Ekim Salı, puslu hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 5 derece en yüksek hava sıcaklığı 19 derece olması tahmin ediliyor.   31 Ekim Çarşamba, Nevşehir’de puslu hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 6 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 19 derece olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre tüm yurtta olduğu gibi Nevşehir’de hava sıcaklıklar hissedilir derecede düşmeye devam ediyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de önümüzde ki 5 gün boyunca puslu bir hava beklenirken hava sıcaklıkları da hissedilir derece de düşmeye devam ediyor. Nevşehir’de bugün en düşük sıcaklık -1 derece olması tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığının ise 16 derece olması bekleniyor.

 

Önümüzde ki 4 gün boyunca Nevşehir’de hava durumu şu şekilde;

 

28 Ekim Pazar, puslu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 1 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 16 derece olması tahmin ediliyor.

 

29 Ekim Pazartesi, puslu hava Nevşehir’de devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 4 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 18 derece olması tahmin ediliyor.

 

30 Ekim Salı, puslu hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 5 derece en yüksek hava sıcaklığı 19 derece olması tahmin ediliyor.

 

31 Ekim Çarşamba, Nevşehir’de puslu hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 6 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 19 derece olması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.