Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de herkes bu haberi konuşuyor!

SİYASET 18.01.2019 - 22:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de herkes bu haberi konuşuyor!

Nevşehir’de geçtiğimiz günlerde Lale Haber internet gazetesinin gündeme getirdiği AK Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı’nın konuşması Nevşehir’de büyük ses getirdi.
  AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’nın seçim bürosunda yaptığı konuşmayı ilk kez www.lalehaber.com okuyucularıyla paylaşmasının ardından taraflı tarafsız herkes Arı’nın bu konuşmasını takdir etti.   AK Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı burada yaptığı konuşmada, Belediyede kursağından haram lokma geçiren adamı belediyede barındırmayacağını söylemesinin yanı sıra Belediyede herkes kendi görevini yapacak ikinci bir iş yapanın asla gözünün yaşına bakmam demişti.   Tüm Nevşehir’in konuştuğu bu haberin videosunu siz değerli okuyucularımız ile bir kez daha paylaşıyoruz.   İşte o haberin videosu:  
Nevşehir’de geçtiğimiz günlerde Lale Haber internet gazetesinin gündeme getirdiği AK Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı’nın konuşması Nevşehir’de büyük ses getirdi.

 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’nın seçim bürosunda yaptığı konuşmayı ilk kez www.lalehaber.com okuyucularıyla paylaşmasının ardından taraflı tarafsız herkes Arı’nın bu konuşmasını takdir etti.

 

AK Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı burada yaptığı konuşmada, Belediyede kursağından haram lokma geçiren adamı belediyede barındırmayacağını söylemesinin yanı sıra Belediyede herkes kendi görevini yapacak ikinci bir iş yapanın asla gözünün yaşına bakmam demişti.

 

Tüm Nevşehir’in konuştuğu bu haberin videosunu siz değerli okuyucularımız ile bir kez daha paylaşıyoruz.

 

İşte o haberin videosu:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.