Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Hırsızlık Çetesi Çökertildi

GÜNCEL 04.01.2018 - 12:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Hırsızlık Çetesi Çökertildi

Nevşehir’de İbrahimpaşa Mahallesi ve 20 Temmuz Mahallelerinde üç ayrı ikamette hırsızlık yapan 5 kişi tutuklandı.
  Edinilen bilgilere göre, İbrahimpaşa Mahallesi ve 20 Temmuz Mahallerinde üç ayrı ikamette hırsızlık yapan şüphelileri polis ekipleri 23 bin lira değerinde 4 altın bilezik, 6 adet yüzük, 1 adet kolye, 1 adet künye, 1 adet saat ve 1 adet alyans ile bin 720 lira paranın ikamet kapısını zorlayarak giren T.P., Ö.P., S.P., G.P. ve 17 yaşında ki C.P.’yi hırsızlık için girdikleri evden çıkarken yakaladı.   Polis ekipleri tarafından yakalanan şahıslar emniyette ki işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise Cumhuriyet Savcısına verdikleri ifade de suçlarını itiraf etti. Savcılık ifadelerinin ardından ise tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen T.P., S.P., Ö.P., G.P. ve C.P. tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 
Nevşehir’de İbrahimpaşa Mahallesi ve 20 Temmuz Mahallelerinde üç ayrı ikamette hırsızlık yapan 5 kişi tutuklandı.

 

Edinilen bilgilere göre, İbrahimpaşa Mahallesi ve 20 Temmuz Mahallerinde üç ayrı ikamette hırsızlık yapan şüphelileri polis ekipleri 23 bin lira değerinde 4 altın bilezik, 6 adet yüzük, 1 adet kolye, 1 adet künye, 1 adet saat ve 1 adet alyans ile bin 720 lira paranın ikamet kapısını zorlayarak giren T.P., Ö.P., S.P., G.P. ve 17 yaşında ki C.P.’yi hırsızlık için girdikleri evden çıkarken yakaladı.

 

Polis ekipleri tarafından yakalanan şahıslar emniyette ki işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise Cumhuriyet Savcısına verdikleri ifade de suçlarını itiraf etti. Savcılık ifadelerinin ardından ise tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen T.P., S.P., Ö.P., G.P. ve C.P. tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.