Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Huzur Operasyonu Yapıldı

GÜNCEL 10.02.2017 - 20:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Huzur Operasyonu Yapıldı

NEVŞEHİR(İHA)- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde eş zamanlı huzur operasyonu yapıldı.
  NEVŞEHİR(İHA)- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde eş zamanlı huzur operasyonu yapıldı.   İl Emniyet Müdürlüğü tarafından asayiş şube ekipleri terör şube ekipleri, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve trafik şube müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde eş zamanlı huzur operasyonu yapıldı. Nevşehir’in giriş ve çıkışlarında yol kontrolü yapan ekipleri araçlarda aramalar yaparken araç içerisinde bulunan şahıslarında GBT kontrolünü yaptılar.   Nevşehir’de yapılan uygulama konusunda ise vatandaşlar son derece memnun olduklarını ifade ettiler. Yol kontrolleri sırasına polis ekipleri tarafından aracında ve üzerinde arama yapılan bir vatandaş ise yol kontrolleri konusunda son derece memnun olduklarını ve uygulamanın sık sık yapılmasını gerektiğini ifade ederken vatandaşların polislere yardımcı olması gerektiğini söyledi.   İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yol kontrolleri sonrasında ise umuma açık olan iş yerleri denetlendi. 
NEVŞEHİR(İHA)- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde eş zamanlı huzur operasyonu yapıldı.

 

NEVŞEHİR(İHA)- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde eş zamanlı huzur operasyonu yapıldı.

 

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından asayiş şube ekipleri terör şube ekipleri, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve trafik şube müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde eş zamanlı huzur operasyonu yapıldı. Nevşehir’in giriş ve çıkışlarında yol kontrolü yapan ekipleri araçlarda aramalar yaparken araç içerisinde bulunan şahıslarında GBT kontrolünü yaptılar.

 

Nevşehir’de yapılan uygulama konusunda ise vatandaşlar son derece memnun olduklarını ifade ettiler. Yol kontrolleri sırasına polis ekipleri tarafından aracında ve üzerinde arama yapılan bir vatandaş ise yol kontrolleri konusunda son derece memnun olduklarını ve uygulamanın sık sık yapılmasını gerektiğini ifade ederken vatandaşların polislere yardımcı olması gerektiğini söyledi.

 

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yol kontrolleri sonrasında ise umuma açık olan iş yerleri denetlendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.