Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de İhtiyaç Sahibi Ailelerin Konuğu Ak Kadınlar Oldu

SİYASET 22.06.2016 - 21:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de İhtiyaç Sahibi Ailelerin Konuğu Ak Kadınlar Oldu

Ak Parti Kadın Kolları Mkyk Üyeleri, Nevşehir’de İhtiyaç Sahibi Ailelerin Konuğu Oldu
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkan Yardımcıları ve MKYK Üyeleri Hülya Özdağ Özen ve Belma Erdoğan, “Sofranız Soframızdır” projesi kapsamında Nevşehir’de ihtiyaç sahibi ailelerin konuğu oldu.     AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkan Yardımcıları ve MKYK Üyeleri Hülya Özdağ Özen ve Belma Erdoğan, AK Parti Nevşehir Kadın Kollarını Teşkilatını ziyaret etti.     Ramazan ayı dolayısıyla AK Parti Kadın Kolları tarafından yürütülen “Sofranız Soframızdır” projesi kapsamında Nevşehir’i ziyaret eden AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyeleri Hülya Özdağ Özen ve Belma Erdoğan bir takım gezi ve incelemelerde bulundu.     AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nevşehir’de ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına konuk olan MKYK Üyeleri Hülya Özdağ Özen ve Belma Erdoğan, ailelerle bir süre görüştü.     Öte yandan İl ve İlçe Kadın Kollarının başkan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek istişarelerde bulunan MKYK Üyeleri Hülya Özdağ Özen ve Belma Erdoğan, yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı Nevşehir teşkilatını tebrik ederek, bundan sonraki çalışmaların da tüm yöneticilere başarılar dilediler. Nevşehir AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ise MKYK üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nevşehir ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür etti.     Ayrıca, Nevşehir programları kapsamında AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’e de makamında nezaket ziyareti gerçekleştiren MKYK Üyeleri Hülya Özdağ Özen ve Belma Erdoğan, Tanrıver’le bir süre görüştü.  
Ak Parti Kadın Kolları Mkyk Üyeleri, Nevşehir’de İhtiyaç Sahibi Ailelerin Konuğu Oldu

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkan Yardımcıları ve MKYK Üyeleri Hülya Özdağ Özen ve Belma Erdoğan, “Sofranız Soframızdır” projesi kapsamında Nevşehir’de ihtiyaç sahibi ailelerin konuğu oldu.

 

 

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkan Yardımcıları ve MKYK Üyeleri Hülya Özdağ Özen ve Belma Erdoğan, AK Parti Nevşehir Kadın Kollarını Teşkilatını ziyaret etti.

 

 

Ramazan ayı dolayısıyla AK Parti Kadın Kolları tarafından yürütülen “Sofranız Soframızdır” projesi kapsamında Nevşehir’i ziyaret eden AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyeleri Hülya Özdağ Özen ve Belma Erdoğan bir takım gezi ve incelemelerde bulundu.

 

 

AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nevşehir’de ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına konuk olan MKYK Üyeleri Hülya Özdağ Özen ve Belma Erdoğan, ailelerle bir süre görüştü.

 

 

Öte yandan İl ve İlçe Kadın Kollarının başkan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek istişarelerde bulunan MKYK Üyeleri Hülya Özdağ Özen ve Belma Erdoğan, yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı Nevşehir teşkilatını tebrik ederek, bundan sonraki çalışmaların da tüm yöneticilere başarılar dilediler. Nevşehir AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ise MKYK üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nevşehir ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

 

 

Ayrıca, Nevşehir programları kapsamında AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’e de makamında nezaket ziyareti gerçekleştiren MKYK Üyeleri Hülya Özdağ Özen ve Belma Erdoğan, Tanrıver’le bir süre görüştü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.