Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de İl Spor Güvenlik Kurul Toplantısı Yapıldı

SPOR 11.01.2018 - 15:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de İl Spor Güvenlik Kurul Toplantısı Yapıldı

Nevşehir İl Spor Güvenliği Toplantısı Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında yapıldı.
  Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, TFF Futbol İl Temsilcisi Tolga Karaca, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mustafa Avcı, İl Spor Dernekleri Temsilcileri ve ile ilgili kamu kurum yöneticileri katıldı.   Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.   Vali Aktaş, İlimizde yapılacak olan spor müsabakaların birlik, beraberlik, sevgi ve dostluklara vesile olması temennisinde bulundu ve başarılar diledi.
Nevşehir İl Spor Güvenliği Toplantısı Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında yapıldı.

 

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, TFF Futbol İl Temsilcisi Tolga Karaca, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mustafa Avcı, İl Spor Dernekleri Temsilcileri ve ile ilgili kamu kurum yöneticileri katıldı.

 

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

 

Vali Aktaş, İlimizde yapılacak olan spor müsabakaların birlik, beraberlik, sevgi ve dostluklara vesile olması temennisinde bulundu ve başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.