Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de İlk Domates Stadı ve Patlıcan Tesisleri

SPOR 03.10.2016 - 22:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de İlk Domates Stadı ve Patlıcan Tesisleri

Futbolseverin aşina olduğu ‘stad tarlaya döndü’ deyimi artık yüzde yüzde Nevşehir’de gerçek oldu.
Futbolseverin aşina olduğu ‘stad tarlaya döndü’ deyimi artık yüzde yüzde Nevşehir’de gerçek oldu.      ‘Genç sporcular yetişecek’ diye sloganla yola çıkan Nevşehir İl Gençlik Spor Müdürlüğü genç sporcuların müsabakaya gitmelerine para bulamayınca müsabakaya gitmesinler denilince sporcuların aileler tarafından toplanan 300 TL para ile genç sporcular müsabakalara giderek dereceye giriyor. Daha sonra ise müthiş destek vermişcesine genç sporcular ile iş fotoğrafa gelince boy boy resim çekiniyorlar.   Aileler çocukların spor maçlarına yol parası, yemek içme gibi giderleri karşılaması nedir ?      Ancak Genç sporcuları müsabakaya para bulamayan Gençlik Spor İl Müdürlüğü iş domates , biber ve patlıcana gelince fide almak için paraya kıymayı biliyorlar !     Peki nedir bu domates biber patlıcan !   Dökülen ve 5 yıl sonra yeni stad yapılacak olan Nevşehir'de Gazi  Stadı ve Spor Tesisleri  skorbordunda maç skoru yazarken hemen arka tarafında ise Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürlüğünün patlıcan, biber ve domatesi yetişiyor.     Tesiste sporcu yerine, domates, patlıcan, biber yetişiyor…     SPORA DEĞİL TAM GAZ TARIMA DEVAM Türk sporuna katkı sağlaması için görevde olanlar Gazi Futbol Stadı ve Spor Tesisleri’ içerisinde artık sporcu dışında artık her şey yetişiyor. Yeşil sahada ay çiçeği, dışarısındaki alanlarda ise patlıcan, biber, domates gibi sebzeler yetiştiriliyor.   Kompleks görevlisi ise ürünleri sulayarak hem işini yapıyor hem de büyümesini sağlıyor. Spor komleksinde spor müsabakaları yerine organik tarım son sürat devam ediyor.  
Futbolseverin aşina olduğu ‘stad tarlaya döndü’ deyimi artık yüzde yüzde Nevşehir’de gerçek oldu.

Futbolseverin aşina olduğu ‘stad tarlaya döndü’ deyimi artık yüzde yüzde Nevşehir’de gerçek oldu.

 

 

 ‘Genç sporcular yetişecek’ diye sloganla yola çıkan Nevşehir İl Gençlik Spor Müdürlüğü genç sporcuların müsabakaya gitmelerine para bulamayınca müsabakaya gitmesinler denilince sporcuların aileler tarafından toplanan 300 TL para ile genç sporcular müsabakalara giderek dereceye giriyor. Daha sonra ise müthiş destek vermişcesine genç sporcular ile iş fotoğrafa gelince boy boy resim çekiniyorlar.

 

Aileler çocukların spor maçlarına yol parası, yemek içme gibi giderleri karşılaması nedir ? 

 

 

Ancak Genç sporcuları müsabakaya para bulamayan Gençlik Spor İl Müdürlüğü iş domates , biber ve patlıcana gelince fide almak için paraya kıymayı biliyorlar !

 

 

Peki nedir bu domates biber patlıcan !

 

Dökülen ve 5 yıl sonra yeni stad yapılacak olan Nevşehir'de Gazi  Stadı ve Spor Tesisleri  skorbordunda maç skoru yazarken hemen arka tarafında ise Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürlüğünün patlıcan, biber ve domatesi yetişiyor.

 

 

Tesiste sporcu yerine, domates, patlıcan, biber yetişiyor…

 

 

SPORA DEĞİL TAM GAZ TARIMA DEVAM


Türk sporuna katkı sağlaması için görevde olanlar Gazi Futbol Stadı ve Spor Tesisleri’ içerisinde artık sporcu dışında artık her şey yetişiyor. Yeşil sahada ay çiçeği, dışarısındaki alanlarda ise patlıcan, biber, domates gibi sebzeler yetiştiriliyor.

 

Kompleks görevlisi ise ürünleri sulayarak hem işini yapıyor hem de büyümesini sağlıyor. Spor komleksinde spor müsabakaları yerine organik tarım son sürat devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.