Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de İş Yerini Kundakladılar

NEVŞEHİR 01.09.2016 - 12:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de İş Yerini Kundakladılar

Nevşehir’de dün gece saatlerinde Esentepe mahallesinde bulunan bir gelinlikçi kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklandı.
Nevşehir’de dün gece saatlerinde Esentepe mahallesinde bulunan bir gelinlikçi kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklandı.     Edinilen bilgilere göre Esentepe mahallesinde bulunan bir gelinlikçi mağazası kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklandı. Mağazada çıkan yangın ise apartmana sıçraması ise apartman sakinlerinin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. Bir apartman sakini ise cep telefonu ile iş yerinde çıkan yangını saniye saniye görüntülerken iş yeri kullanılmaz hale geldi.     İşletme sahibi Yusuf Kebabçı ise yaptığı açıklamada iş yerinin kundaklanması sonrasında ise zararının 1 milyon liranın üzerinde olduğunu kaydetti.       Kebabçı, “Dün gece saatlerinde bizim güvenlik merkezimizden iş yerimizde yangın çıktığını haber verdiler. Güvenlik merkezi bizi bir süre sonra tekrar aradı ve iş yerinde kundaklama olduğunu belirttiler. Tabi biz hemen onun üzerine iş yerimize geldik. Biz geldiğimizde her şey olmuş bitmiş. Şüphelendiğimiz kişi yok ama zaman zaman tehdit alıyorduk. Tehditler de mağazamızı kapatmamız isteniyordu. Zararımız bayağı var. 1 milyon üzerinde zararımız var. Bayağı büyük bir yatırım yapmıştık” dedi.     İş yeri sahibinin eşi Gülsüm Kebabçı ise çok üzüldüğünü ancak yıkılmadıklarını söyledi. Gülsüm Kebabçı, “Çok üzüldüm. Geldiğimde inanamadım. Böyle bir yer açmamız bazılarını rahatsız etti. Çünkü biz hayır işleri de yapıyorduk buda bazılarını rahatsız etti. Acılar beni güçlendirir. Daha farklı dönüş yapacağız” şeklinde konuştu.  
Nevşehir’de dün gece saatlerinde Esentepe mahallesinde bulunan bir gelinlikçi kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklandı.

Nevşehir’de dün gece saatlerinde Esentepe mahallesinde bulunan bir gelinlikçi kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklandı.

 

 

Edinilen bilgilere göre Esentepe mahallesinde bulunan bir gelinlikçi mağazası kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklandı. Mağazada çıkan yangın ise apartmana sıçraması ise apartman sakinlerinin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. Bir apartman sakini ise cep telefonu ile iş yerinde çıkan yangını saniye saniye görüntülerken iş yeri kullanılmaz hale geldi.

 

 

İşletme sahibi Yusuf Kebabçı ise yaptığı açıklamada iş yerinin kundaklanması sonrasında ise zararının 1 milyon liranın üzerinde olduğunu kaydetti.

 

 

 

Kebabçı, “Dün gece saatlerinde bizim güvenlik merkezimizden iş yerimizde yangın çıktığını haber verdiler. Güvenlik merkezi bizi bir süre sonra tekrar aradı ve iş yerinde kundaklama olduğunu belirttiler. Tabi biz hemen onun üzerine iş yerimize geldik. Biz geldiğimizde her şey olmuş bitmiş. Şüphelendiğimiz kişi yok ama zaman zaman tehdit alıyorduk. Tehditler de mağazamızı kapatmamız isteniyordu. Zararımız bayağı var. 1 milyon üzerinde zararımız var. Bayağı büyük bir yatırım yapmıştık” dedi.

 

 

İş yeri sahibinin eşi Gülsüm Kebabçı ise çok üzüldüğünü ancak yıkılmadıklarını söyledi. Gülsüm Kebabçı, “Çok üzüldüm. Geldiğimde inanamadım. Böyle bir yer açmamız bazılarını rahatsız etti. Çünkü biz hayır işleri de yapıyorduk buda bazılarını rahatsız etti. Acılar beni güçlendirir. Daha farklı dönüş yapacağız” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.