MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de ısıtıcı jel patladı: 2 yaralı

ASAYİŞ 21.05.2020 - 01:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de ısıtıcı jel patladı: 2 yaralı

Nevşehir’in Örnekevler Mahallesinde iftardan sonra çay içmek isteyen çiftin evinde ısıtıcının içine koyulan jel patladı.
  Edinilen bilgilere göre,  Örnekevler Mahallesinde bir apartmanda evlerinde iftardan sonra çay içmek isteyen Erkan ve Songül Aslaner çifti çay demledikleri çaydanlığın altına suyun sıcak kalması için ısıtıcı jel koydu. Bir süre sonra jel kabının patlaması sonucu oturdukları odada küçük çaplı yangın çıkarken çiftin vücudunda yanıklar oluştu. Genç çiftin komşularının ambulans ve itfaiye ekiplerine haber vermesinin ardından olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri genç çifte burada ilk müdahaleyi yapmasının ardından çift Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.   Çiftin vücutlarının çeşitli yerlerinde hafif yanıklar oluştuğu hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Nevşehir’in Örnekevler Mahallesinde iftardan sonra çay içmek isteyen çiftin evinde ısıtıcının içine koyulan jel patladı.

 

Edinilen bilgilere göre,  Örnekevler Mahallesinde bir apartmanda evlerinde iftardan sonra çay içmek isteyen Erkan ve Songül Aslaner çifti çay demledikleri çaydanlığın altına suyun sıcak kalması için ısıtıcı jel koydu. Bir süre sonra jel kabının patlaması sonucu oturdukları odada küçük çaplı yangın çıkarken çiftin vücudunda yanıklar oluştu. Genç çiftin komşularının ambulans ve itfaiye ekiplerine haber vermesinin ardından olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri genç çifte burada ilk müdahaleyi yapmasının ardından çift Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

Çiftin vücutlarının çeşitli yerlerinde hafif yanıklar oluştuğu hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.