Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Kaç Sigortalı Çalışan Var ?

NEVŞEHİR 16.05.2017 - 15:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Kaç Sigortalı Çalışan Var ?

Nevşehir’de Sigortalı Çalışan Sayısında Artış Var
Nevşehir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü vekili Erdin Polat, 2017 yılının ilk 5 ayında toplam 4 bin 231 kişinin sigortalı olduğunu ifade etti.   13-18 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle SGK Nevşehir İl Müdür Vekili Erdin Polat, Kapadokya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek bilgilendirmede bulundu.   Ziyarette, Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Can Taşkın, Cemiyet Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Kılıç ve Mehmet Özdemir’de hazır bulundu.   2016 yılında 40 bin 810 sigortalı olduğunu söyleyen Polat, bu sayınını 2017 Ocak ayında 36 bine kadar düştüğünü, ancak 2017 yılının Şubat, Mart, Nisan, Mayıs aylarında bu sayınını tekrardan 40 binin üzerine çıktığını ifade etti.   Yapılandırma hakkında da bilgilendirmede bulunan Nevşehir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü vekili Erdin Polat, Özellikle vatandaşların bilmesi gereken bir ayrıntının olduğunu söyleyerek, “Eski yasaya göre 2’den fazla taksit yatırılmadığında yapılandırma bozuluyordu. Yeni yasaya göre ise 1 ve 2. Taksit eksik yattığında yapılandırma bozuluyor. Bu noktaya çok dikkat edilmelidir.” dedi.   Sosyal Güvenlik Haftası’nın kutlayan Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Can Taşkın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.      
Nevşehir’de Sigortalı Çalışan Sayısında Artış Var

Nevşehir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü vekili Erdin Polat, 2017 yılının ilk 5 ayında toplam 4 bin 231 kişinin sigortalı olduğunu ifade etti.

 

13-18 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle SGK Nevşehir İl Müdür Vekili Erdin Polat, Kapadokya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek bilgilendirmede bulundu.

 

Ziyarette, Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Can Taşkın, Cemiyet Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Kılıç ve Mehmet Özdemir’de hazır bulundu.

 

2016 yılında 40 bin 810 sigortalı olduğunu söyleyen Polat, bu sayınını 2017 Ocak ayında 36 bine kadar düştüğünü, ancak 2017 yılının Şubat, Mart, Nisan, Mayıs aylarında bu sayınını tekrardan 40 binin üzerine çıktığını ifade etti.

 

Yapılandırma hakkında da bilgilendirmede bulunan Nevşehir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü vekili Erdin Polat, Özellikle vatandaşların bilmesi gereken bir ayrıntının olduğunu söyleyerek, “Eski yasaya göre 2’den fazla taksit yatırılmadığında yapılandırma bozuluyordu. Yeni yasaya göre ise 1 ve 2. Taksit eksik yattığında yapılandırma bozuluyor. Bu noktaya çok dikkat edilmelidir.” dedi.

 

Sosyal Güvenlik Haftası’nın kutlayan Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Can Taşkın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.