MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de kadınlar 'şehri' konuştu

SİYASET 15.03.2019 - 18:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de kadınlar 'şehri' konuştu

AK Parti Nevşehir Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından "Kadınlar Şehri Konuşuyor" projesi kapsamında bir program düzenlendi.
  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, AK Parti Nevşehir Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından "Kadınlar Şehri Konuşuyor" projesi kapsamında düzenlenen proğrama katıldı.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta'nın katılımlarında Nevşehir Ticaret Borsası Konferans Salonunda düzenlenen programa AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ak Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve çok sayıda kadın katıldı. Yoğun katılımın olduğu programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, Kadınların AK Parti ile birlikte hak ettiği yerlerde olduğunu ifade ederek, “Partimizde kadınların ayrı bir değeri var. Özellikle 1994 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanı olmadan önce kadınlarımızla yola çıktı. Onlardan destek aldı. Sahada onlar hep vardı. O zamandan beri kadınlarımızın AK Partimize desteği devam ediyor. Onlarsız çalışamıyoruz.” dedi. Usta, 'Cennet annelerin ayakları altındadır'.  Kadını yok sayan bir yaklaşımı kabul etmiyoruz. Kadını ne kadar yüceltir büyütürsek geleceğimizi büyütmüş oluruz. AK Parti olarak yaptığımız yüzlerce proje ile kadınlarımızın yanında olduğumuzu gösterdik. Ülkelerin geleceklerine kadınlar yön verirler. Sevmeyi, sevilmeyi insana öğreten kadınlardır. Kendisine en fazla destek ve değer gösteren bir siyasi parti olarak 4 milyondan fazla kadın üyemizle bugün bırakın Türkiye’yi dünyanın en büyük kadın hareketiyiz. Bunun da hakkını veriyoruz." diye konuştu. Nevşehir'de kadınlar bizim projelerimizde pozitif ayrıcalıklı olacak.. Nevşehir'de de kadınların geri planda değil, hayatın merkezinde gördüğünü dile getiren Belediye Başkan adayı Rasim Arı ise, "Hayallerimizi süsleyen Nevşehir'imiz için yapacağımız projelerde sizlerin enerjisinden, azminden istifade edeceğiz. Nevşehir'de kadınlarla bu şehri değiştireceğiz. Biz Nevşehir'in ekonomik ve yaşam standartlarını yükselteceğiz. Hayalimizdeki şehirde kadınlarımıza yönelik bir çok projlerimiz var" dedi. Neşet Ertaş'ın, "Kadınlar insandır, biz insanoğlu" sözlerini hatırlatan Rasim Arı,"Kadınlar bizim baş tacımız” dedi. Konuşmaların ardından "Kadınlar Şehri Konuşuyor" söyleşisi yapıldı. Program, kadınların sorun ve taleplerini dile getirmeleri ile sona erdi. AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: "Genel Başkan Yardımcımız Dr.Leyla Şahin Usta,’nın teşrifleriyle Nevşehir’imizi fedakar hanım kardeşlerimizle konuşuyoruz. “Irkçılığın ve terör saldırısının üzüntüsünü yaşadığımız bugün, beka meselesini daha iyi anlıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir ve beraber olarak güçlü Türkiye için daha çok çalışmalıyız. Türkiye güçlü olursa her daim milletimiz kazanır” dedi.  
AK Parti Nevşehir Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından "Kadınlar Şehri Konuşuyor" projesi kapsamında bir program düzenlendi.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, AK Parti Nevşehir Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından "Kadınlar Şehri Konuşuyor" projesi kapsamında düzenlenen proğrama katıldı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta'nın katılımlarında Nevşehir Ticaret Borsası Konferans Salonunda düzenlenen programa AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ak Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve çok sayıda kadın katıldı.

Yoğun katılımın olduğu programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, Kadınların AK Parti ile birlikte hak ettiği yerlerde olduğunu ifade ederek, “Partimizde kadınların ayrı bir değeri var. Özellikle 1994 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanı olmadan önce kadınlarımızla yola çıktı. Onlardan destek aldı. Sahada onlar hep vardı. O zamandan beri kadınlarımızın AK Partimize desteği devam ediyor. Onlarsız çalışamıyoruz.” dedi.

Usta, 'Cennet annelerin ayakları altındadır'.  Kadını yok sayan bir yaklaşımı kabul etmiyoruz. Kadını ne kadar yüceltir büyütürsek geleceğimizi büyütmüş oluruz. AK Parti olarak yaptığımız yüzlerce proje ile kadınlarımızın yanında olduğumuzu gösterdik. Ülkelerin geleceklerine kadınlar yön verirler. Sevmeyi, sevilmeyi insana öğreten kadınlardır. Kendisine en fazla destek ve değer gösteren bir siyasi parti olarak 4 milyondan fazla kadın üyemizle bugün bırakın Türkiye’yi dünyanın en büyük kadın hareketiyiz. Bunun da hakkını veriyoruz." diye konuştu.

Nevşehir'de kadınlar bizim projelerimizde pozitif ayrıcalıklı olacak..

Nevşehir'de de kadınların geri planda değil, hayatın merkezinde gördüğünü dile getiren Belediye Başkan adayı Rasim Arı ise, "Hayallerimizi süsleyen Nevşehir'imiz için yapacağımız projelerde sizlerin enerjisinden, azminden istifade edeceğiz. Nevşehir'de kadınlarla bu şehri değiştireceğiz. Biz Nevşehir'in ekonomik ve yaşam standartlarını yükselteceğiz. Hayalimizdeki şehirde kadınlarımıza yönelik bir çok projlerimiz var" dedi.

Neşet Ertaş'ın, "Kadınlar insandır, biz insanoğlu" sözlerini hatırlatan Rasim Arı,"Kadınlar bizim baş tacımız” dedi.

Konuşmaların ardından "Kadınlar Şehri Konuşuyor" söyleşisi yapıldı. Program, kadınların sorun ve taleplerini dile getirmeleri ile sona erdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: "Genel Başkan Yardımcımız Dr.Leyla Şahin Usta,’nın teşrifleriyle Nevşehir’imizi fedakar hanım kardeşlerimizle konuşuyoruz. “Irkçılığın ve terör saldırısının üzüntüsünü yaşadığımız bugün, beka meselesini daha iyi anlıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir ve beraber olarak güçlü Türkiye için daha çok çalışmalıyız. Türkiye güçlü olursa her daim milletimiz kazanır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.