Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de KAP 50 Projesi Öğretmen Buluşmaları Başladı

EĞİTİM 17.01.2018 - 21:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de KAP 50 Projesi Öğretmen Buluşmaları Başladı

Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından yürütülen KAP 50 ( Nevşehir Eğitimde Kaliteyi Artırma Projesi) projesi kapsamında Öğretmen Buluşmaları Nevşehir İl genelinde görev yapan Biyoloji, Fizik, Kimya ve Matematik branş öğretmenleri ile başladı.
  H.Avni İncekara Fen Lisesi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Müdür Yardımcısı Murat Saltık, Şube Müdürü Mustafa Ece katıldı. Toplantı KAP 50 Projesi hakkında bilgilendirme yapılması ile başladı. Daha sonra, 2018 yılında uygulanacak olan Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) sınavı ile ilgili bilgi verildi.   Toplantıda öğretmenlere hitaben bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Murat Demir,” İlimizi eğitimde daha iyi yerlere taşımak için bu yıl KAP 50 Projesini başlatmış bulunuyoruz. Bu kapsamda öğretmenlerimizle buluşarak sohbetler gerçekleştireceklerini, fikir alışverişinde bulunacaklarını bu fikirleri ve önerileri not alarak hayata geçireceklerini söyledi. Öğretmenlik değerli bir meslektir. Geleceğimizi inşa edecek en önemli şey eğitimdir. Eğitim dediğimiz zaman işin özünde öğretmenlerimiz var. Severek, yürekten bu işe odaklandıkları zaman başarılı olmamaları mümkün değildir. Bütün başarılı hikâyelerin arkasında öğretmenlerimiz var. Bu nedenle öğretmenlik çok önemli ve kıymetli bir meslektir. Eğitimde asıl olan, iyi bir insan yetiştirebilmektir. Ailesine, topluma vatanına ve milletine sevdalı, milli ve manevi değerlerine sahip bir nesil yetiştirmektir. Bir başkasını küçümsemeyen ve ötekileştirmeyen bir nesil yetiştirmek zorundayız. Gençlerimizi ve çocuklarımızı iyi bir şekilde eğitebilirsek iyi bir yere gelebiliriz. Çocuklarımıza ülkemizin temel değerleri olan ülkenin bölünmez bütünlüğü, al bayrağımız ve vatanımızın birliğini anlatmalıyız. Bu değerler etrafından hep beraber kenetlenmeliyiz. Bizler öğretmen olarak değerliyiz, kıymetliyiz biz öğretmeniz” dedi. 
Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından yürütülen KAP 50 ( Nevşehir Eğitimde Kaliteyi Artırma Projesi) projesi kapsamında Öğretmen Buluşmaları Nevşehir İl genelinde görev yapan Biyoloji, Fizik, Kimya ve Matematik branş öğretmenleri ile başladı.

 

H.Avni İncekara Fen Lisesi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Müdür Yardımcısı Murat Saltık, Şube Müdürü Mustafa Ece katıldı. Toplantı KAP 50 Projesi hakkında bilgilendirme yapılması ile başladı. Daha sonra, 2018 yılında uygulanacak olan Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) sınavı ile ilgili bilgi verildi.

 

Toplantıda öğretmenlere hitaben bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Murat Demir,” İlimizi eğitimde daha iyi yerlere taşımak için bu yıl KAP 50 Projesini başlatmış bulunuyoruz. Bu kapsamda öğretmenlerimizle buluşarak sohbetler gerçekleştireceklerini, fikir alışverişinde bulunacaklarını bu fikirleri ve önerileri not alarak hayata geçireceklerini söyledi. Öğretmenlik değerli bir meslektir. Geleceğimizi inşa edecek en önemli şey eğitimdir. Eğitim dediğimiz zaman işin özünde öğretmenlerimiz var. Severek, yürekten bu işe odaklandıkları zaman başarılı olmamaları mümkün değildir. Bütün başarılı hikâyelerin arkasında öğretmenlerimiz var. Bu nedenle öğretmenlik çok önemli ve kıymetli bir meslektir. Eğitimde asıl olan, iyi bir insan yetiştirebilmektir. Ailesine, topluma vatanına ve milletine sevdalı, milli ve manevi değerlerine sahip bir nesil yetiştirmektir. Bir başkasını küçümsemeyen ve ötekileştirmeyen bir nesil yetiştirmek zorundayız. Gençlerimizi ve çocuklarımızı iyi bir şekilde eğitebilirsek iyi bir yere gelebiliriz. Çocuklarımıza ülkemizin temel değerleri olan ülkenin bölünmez bütünlüğü, al bayrağımız ve vatanımızın birliğini anlatmalıyız. Bu değerler etrafından hep beraber kenetlenmeliyiz. Bizler öğretmen olarak değerliyiz, kıymetliyiz biz öğretmeniz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.