Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de karantina süreleri biten 169 kişi memleketlerine uğurlandı

GÜNCEL 16.05.2020 - 10:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de karantina süreleri biten 169 kişi memleketlerine uğurlandı

Korona virüs ile mücadele kapsamında Sudi Arabistan’dan getirilen 169 Türk vatandaşları karantina sürelerinin dolmasının ardından evlerine uğurlandı.
  Türkiye'ye döndüklerinde 2 Mayıs’ta Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kapadokya Kız Öğrenci Yurdu'na yerleştirilen 169 kişinin 14 günlük karantina süresi sona erdi. Sağlık görevlilerince kontrolden geçirilen vatandaşlar, otobüslerle memleketlerine uğurlandı.   Nevşehir’de karantina süresi dolarak memleketine giden Mahir Sakar burada herhangi bir sıkıntılarının olmadığını ifade ederken Serdal Avcıoğlu ise açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Avcıoğlu, “ Çok mutluyum. Çok teşekkür ederim. Buradaki yönetimden ve çalışan arkadaşlardan çok memnun kaldık. Hepsine çok teşekkür ederim. Özellikle devletimize çok teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve devlet adamlarına çok teşekkür ederim. Gerçek beklemediğimiz bir karşılama aldık” dedi.   Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’de yaptığı açıklamada Arabistan’dan getirilen vatandaşları bugün itibarıyla aileleri ile kavuşturma için uğurluyoruz dedi. Özdemir, “İlimize Suudi Arabistan’da mahsur kalıp getirilen arkadaşlarımız vardır. Bakanlığımız olarak Nevşehir ili uygun görüldü. Bizde arkadaşlarımızı misafir ettik. İlk günden bugüne kadar misafirlerimizin gönlünü hoş tutmak adına çalıştık. Onların ailelerinin hasretini gidermek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Bugün itibarıyla sevdiklerine, ailelerini kavuşturmak için yolcu ediyoruz. Burada büyük fedakarlık yaparak çalışan tüm personelime çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Korona virüs ile mücadele kapsamında Sudi Arabistan’dan getirilen 169 Türk vatandaşları karantina sürelerinin dolmasının ardından evlerine uğurlandı.

 

Türkiye'ye döndüklerinde 2 Mayıs’ta Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kapadokya Kız Öğrenci Yurdu'na yerleştirilen 169 kişinin 14 günlük karantina süresi sona erdi. Sağlık görevlilerince kontrolden geçirilen vatandaşlar, otobüslerle memleketlerine uğurlandı.

 

Nevşehir’de karantina süresi dolarak memleketine giden Mahir Sakar burada herhangi bir sıkıntılarının olmadığını ifade ederken Serdal Avcıoğlu ise açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Avcıoğlu, “ Çok mutluyum. Çok teşekkür ederim. Buradaki yönetimden ve çalışan arkadaşlardan çok memnun kaldık. Hepsine çok teşekkür ederim. Özellikle devletimize çok teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve devlet adamlarına çok teşekkür ederim. Gerçek beklemediğimiz bir karşılama aldık” dedi.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’de yaptığı açıklamada Arabistan’dan getirilen vatandaşları bugün itibarıyla aileleri ile kavuşturma için uğurluyoruz dedi. Özdemir, “İlimize Suudi Arabistan’da mahsur kalıp getirilen arkadaşlarımız vardır. Bakanlığımız olarak Nevşehir ili uygun görüldü. Bizde arkadaşlarımızı misafir ettik. İlk günden bugüne kadar misafirlerimizin gönlünü hoş tutmak adına çalıştık. Onların ailelerinin hasretini gidermek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Bugün itibarıyla sevdiklerine, ailelerini kavuşturmak için yolcu ediyoruz. Burada büyük fedakarlık yaparak çalışan tüm personelime çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.