Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Kayalıklarda Bayılan Genç Kurtarıldı

04.03.2017 - 11:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Kayalıklarda Bayılan Genç Kurtarıldı

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında bulunan dedebağ mevkiinde bulunan bir kayalığa çıkan 32 yaşında ki genç burada bayılmasının ardından mahsur kaldı.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında bulunan dedebağ mevkiinde bulunan bir kayalığa çıkan 32 yaşında ki genç burada bayılmasının ardından mahsur kaldı.   Ortahisar kasabası dedebağ mevkiinde bulunan bir kayalığa çıkan 32 yaşında ki Ersin Öğüt isimli genç adam yaklaşık 3 saat süren operasyonunda ardından mahsur kaldığı yerden kurtarıldı.     Kayalığın dik ve yüksek olması nedeniyle genç adamın nerede olduğunu belirlemeyen jandarma ve sağlık ekiplerinin imdadına İhlâs Haber Ajansının dronesi yetişti.     İhlas Haber Ajansı ekibinin drone çekimleri sayesinde gencin nerede mahsur kaldığı öğrenilirken gencin mahsur kaldığı yer belirlenmesinin ardından UMKE ekipleri bu bölgeye çıktı. Kayaklılara henüz neden çıktığı bilinmezken iddialara göre psikolojik sorunlarının bulunduğu bu sebeple kayalıklara çıktığı belirtildi.     Yakınlarının Ersin Ö. ‘nün kayalıklara çıktığını gördükten sonra olay yerine sağlık ekipleri ve Jandarma ekipleri çağrıldı. Yeri tespit edilen 32 Yaşındaki Ersin Ö. İçin umkeden yardım istendi. Olay yerine gelen Umke ekipleri yapılan hazırlıkların ardından kayalıkların üzerinde donmak üzere ve bilinci kapalı bir şekilde bulunan Ersin Ö. ‘ye ulaşarak kayalıklardan indirdi.     Kayalıklarda donmak üzereyken bulunan Ersin Öğüt’e ambulans şoförü üstünde ki montu çıkararak üzerine örttü. Ersin Öğüt jandarma ekiplerinin de yardımı ile ambulansa kadar sedye ile taşındı. Genç adama ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekiplerince ambulansta yapıldı. Genç adam burada yapılan ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.  
Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında bulunan dedebağ mevkiinde bulunan bir kayalığa çıkan 32 yaşında ki genç burada bayılmasının ardından mahsur kaldı.

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında bulunan dedebağ mevkiinde bulunan bir kayalığa çıkan 32 yaşında ki genç burada bayılmasının ardından mahsur kaldı.

 

Ortahisar kasabası dedebağ mevkiinde bulunan bir kayalığa çıkan 32 yaşında ki Ersin Öğüt isimli genç adam yaklaşık 3 saat süren operasyonunda ardından mahsur kaldığı yerden kurtarıldı.

 

 

Kayalığın dik ve yüksek olması nedeniyle genç adamın nerede olduğunu belirlemeyen jandarma ve sağlık ekiplerinin imdadına İhlâs Haber Ajansının dronesi yetişti.

 

 

İhlas Haber Ajansı ekibinin drone çekimleri sayesinde gencin nerede mahsur kaldığı öğrenilirken gencin mahsur kaldığı yer belirlenmesinin ardından UMKE ekipleri bu bölgeye çıktı. Kayaklılara henüz neden çıktığı bilinmezken iddialara göre psikolojik sorunlarının bulunduğu bu sebeple kayalıklara çıktığı belirtildi.

 

 

Yakınlarının Ersin Ö. ‘nün kayalıklara çıktığını gördükten sonra olay yerine sağlık ekipleri ve Jandarma ekipleri çağrıldı. Yeri tespit edilen 32 Yaşındaki Ersin Ö. İçin umkeden yardım istendi. Olay yerine gelen Umke ekipleri yapılan hazırlıkların ardından kayalıkların üzerinde donmak üzere ve bilinci kapalı bir şekilde bulunan Ersin Ö. ‘ye ulaşarak kayalıklardan indirdi.

 

 

Kayalıklarda donmak üzereyken bulunan Ersin Öğüt’e ambulans şoförü üstünde ki montu çıkararak üzerine örttü. Ersin Öğüt jandarma ekiplerinin de yardımı ile ambulansa kadar sedye ile taşındı. Genç adama ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekiplerince ambulansta yapıldı. Genç adam burada yapılan ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.