Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Kayıp Şahıs Bulundu

NEVŞEHİR 21.04.2017 - 17:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Kayıp Şahıs Bulundu

Nevşehir ili Merkez beldesi olan Kavak Beldesinde Yaşayan bir şahıs 19 Nisan 2017 Günü kayıp olmuştu.
Nevşehir ili Merkez beldesi olan Kavak Beldesinde Yaşayan bir şahıs 19 Nisan 2017 Günü kayıp olmuştu.   Nevşehir Kavak Beldesinde Yaşayan Bir Şahsın 19 Nisan 2017 Günü Saat:19.00 da evden ayrıldığı ve kendisinden bir daha haber alınamadığı bilgisini alan Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı hemen aram faaliyetlerine başladı.   Edinilen bilgiye göre ; Şahsın en son görüldüğü bölgede İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri ve köy halkı ile birlikte yaptıkları araştırmada kayıp şahsa ait araç bulundu. Aynı bölgede arama faaliyetleri Yoğunlaşması sonucu ; Kayıp Şahıs bir doğal deponun giriş kısmında bulunan 8-10 metre yükseklikten düşerek yaralanmış vaziyette  olduğu görüldü.   Yaralı şahıs olay yerine çağırılan 112 ambulansı ile nevşehir devlet hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.        
Nevşehir ili Merkez beldesi olan Kavak Beldesinde Yaşayan bir şahıs 19 Nisan 2017 Günü kayıp olmuştu.

Nevşehir ili Merkez beldesi olan Kavak Beldesinde Yaşayan bir şahıs 19 Nisan 2017 Günü kayıp olmuştu.

 

Nevşehir Kavak Beldesinde Yaşayan Bir Şahsın 19 Nisan 2017 Günü Saat:19.00 da evden ayrıldığı ve kendisinden bir daha haber alınamadığı bilgisini alan Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı hemen aram faaliyetlerine başladı.

 

Edinilen bilgiye göre ; Şahsın en son görüldüğü bölgede İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri ve köy halkı ile birlikte yaptıkları araştırmada kayıp şahsa ait araç bulundu. Aynı bölgede arama faaliyetleri Yoğunlaşması sonucu ; Kayıp Şahıs bir doğal deponun giriş kısmında bulunan 8-10 metre yükseklikten düşerek yaralanmış vaziyette  olduğu görüldü.

 

Yaralı şahıs olay yerine çağırılan 112 ambulansı ile nevşehir devlet hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.