Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Kayseri’ye Hasta Götüren Ambulans Kaza Yaptı

GÜNCEL 20.02.2018 - 08:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Kayseri’ye Hasta Götüren Ambulans Kaza Yaptı

Nevşehir’den Kayseri’ye hasta götüren ambulans Kayseri’de otomobil ile çarpıştı.
  Edinilen bilgilere göre, Nevşehir’de Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesine hasta götüren 50 DR 274 plakalı ambulans 34 PM 7908 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ambulans devrilirken kazada yaralanan 3 sağlık görevlisi, 1 hasta ve otomobil sürücüsü sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastanede tedavi altına alındı.   Sağlık Sen Başkanı Gündüzpolat Geçmiş Olsun Mesajı Yayımladı   Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat ise dün akşam saatlerinde Kayseri’de kaza yapan ambulans ile ilgili yaptığı açıklamada, “Nevşehir devlet hastanesi sevk ekibimiz Kayseri ye hasta sevki sırasında kaza geçirmişti.  Ekibimizin sağlık durumlarının iyi olduğu hastanede kontrol altında olduklarını öğrendik.  Allahtan bir daha böyle kazaların yaşanmaması temennisi ile ekibimize çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Gece gündüz demeden bu millet bu devlet için çalışan görevlilerimizi Rabbim her türlü kazadan beladan korusun inşallah” dedi. 
Nevşehir’den Kayseri’ye hasta götüren ambulans Kayseri’de otomobil ile çarpıştı.

 

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir’de Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesine hasta götüren 50 DR 274 plakalı ambulans 34 PM 7908 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ambulans devrilirken kazada yaralanan 3 sağlık görevlisi, 1 hasta ve otomobil sürücüsü sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastanede tedavi altına alındı.

 

Sağlık Sen Başkanı Gündüzpolat Geçmiş Olsun Mesajı Yayımladı

 

Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat ise dün akşam saatlerinde Kayseri’de kaza yapan ambulans ile ilgili yaptığı açıklamada, “Nevşehir devlet hastanesi sevk ekibimiz Kayseri ye hasta sevki sırasında kaza geçirmişti.  Ekibimizin sağlık durumlarının iyi olduğu hastanede kontrol altında olduklarını öğrendik.  Allahtan bir daha böyle kazaların yaşanmaması temennisi ile ekibimize çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Gece gündüz demeden bu millet bu devlet için çalışan görevlilerimizi Rabbim her türlü kazadan beladan korusun inşallah” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.