MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 2 kişi yakalandı

ASAYİŞ 23.04.2019 - 15:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 2 kişi yakalandı

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 2 kişi yakalandı.
  Edinilen bilgilere göre, Nissara AVM' de E.Y. isimli şahsın yapılan GBT sorgusunda Kayseri Adli Makamlarınca “Birden Fazla Kişi Tarafından Birlikte Yağma” suçundan hakkında “9 Yıl 2 Ay Hapis Cezası” ile arandığı tespit edilmesi üzerine şahıs ile Güzelyurt MahallesindeH. P.’nin yapılan GBT sorgulamasında Nevşehir adli makamlarınca hakaret suçundan 1 yıl 2 ay 17 gün hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan her iki şahısta emniyetteki ifadelerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 2 kişi yakalandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Nissara AVM' de E.Y. isimli şahsın yapılan GBT sorgusunda Kayseri Adli Makamlarınca “Birden Fazla Kişi Tarafından Birlikte Yağma” suçundan hakkında “9 Yıl 2 Ay Hapis Cezası” ile arandığı tespit edilmesi üzerine şahıs ile Güzelyurt MahallesindeH. P.’nin yapılan GBT sorgulamasında Nevşehir adli makamlarınca hakaret suçundan 1 yıl 2 ay 17 gün hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan her iki şahısta emniyetteki ifadelerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.