Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Kış En Çok Engelli Vatandaşı Vurdu

NEVŞEHİR 28.01.2017 - 17:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Kış En Çok Engelli Vatandaşı Vurdu

Nevşehir'de tabiri yerindeyse yeniden başlayan kış mevsimi en çok da engelli vatandaşları vurdu.
Nevşehir'de tabiri yerindeyse yeniden başlayan kış mevsimi en çok da engelli vatandaşları vurdu.    Nevşehir'de kaldırımların karla kaplanıp buzlanması ve kaldırımların bilinçsiz kullanılması, engelli vatandaşlara bir kat daha engel çıkarttı. Yaklaşık 15 binin üzerinde engelli vatandaşın yaşadığı Nevşehir'de bedensel engelli vatandaşların zorlu kış şartlarında çekmiş olduğu sıkıntıları görmezden gelen Nevşehirliler ise bu durumun vahametini kat kat artırıyor.    Uzun zamandır beklenen yağış Nevşehir'e yeniden geldi. Kar yağışı çoğu üreticiler ve bazı esnaf kesiminin vatandaşın yüzünü güldürse de engelli vatandaşlar için engel sayısını bir kat daha arttırdı. Kış şartlarından dolayı evinden çıkmakta zorlanan engelli vatandaşlara kaldırımların bilinçsiz kullanılması, duyarsız araç sahipleri de eklenince içinden çıkılmaz bir durum söz konusu oldu.    DUYARSIZ VATANDAŞ KIŞ AYINDAN DAHA ZOR Engelli vatandaşların en büyük zararı kış şartlarının yanı sıra vatandaşların duyarsızlığından dolayı yaşadıklarını hatırlatan Nevşehirli bir engelli vatandaş,  “Kış ayları her kesime zor olduğu kadar biz engelliler için bir kat daha zor olduğu doğrudur. Bizler için en fazla zor olan iklim şartlarının yanı sıra vatandaşların ve esnafların kaldırımları bilinçsiz bir şekilde işgal etmesinden kaynaklanıyor. Esnaflar kaldırımlara malzemesini, şoförlerimiz ise araçlarını bırakıyor. Umuyoruz ki 2017 yılı bizler için artık farkındalık yılı olur. Bu konuda vatandaşlarımızı duyarlı olmaya çağırıyoruz” dedi.
Nevşehir'de tabiri yerindeyse yeniden başlayan kış mevsimi en çok da engelli vatandaşları vurdu.

Nevşehir'de tabiri yerindeyse yeniden başlayan kış mevsimi en çok da engelli vatandaşları vurdu. 

 

Nevşehir'de kaldırımların karla kaplanıp buzlanması ve kaldırımların bilinçsiz kullanılması, engelli vatandaşlara bir kat daha engel çıkarttı. Yaklaşık 15 binin üzerinde engelli vatandaşın yaşadığı Nevşehir'de bedensel engelli vatandaşların zorlu kış şartlarında çekmiş olduğu sıkıntıları görmezden gelen Nevşehirliler ise bu durumun vahametini kat kat artırıyor. 

 

Uzun zamandır beklenen yağış Nevşehir'e yeniden geldi. Kar yağışı çoğu üreticiler ve bazı esnaf kesiminin vatandaşın yüzünü güldürse de engelli vatandaşlar için engel sayısını bir kat daha arttırdı. Kış şartlarından dolayı evinden çıkmakta zorlanan engelli vatandaşlara kaldırımların bilinçsiz kullanılması, duyarsız araç sahipleri de eklenince içinden çıkılmaz bir durum söz konusu oldu. 

 

DUYARSIZ VATANDAŞ KIŞ AYINDAN DAHA ZOR
Engelli vatandaşların en büyük zararı kış şartlarının yanı sıra vatandaşların duyarsızlığından dolayı yaşadıklarını hatırlatan Nevşehirli bir engelli vatandaş,  “Kış ayları her kesime zor olduğu kadar biz engelliler için bir kat daha zor olduğu doğrudur. Bizler için en fazla zor olan iklim şartlarının yanı sıra vatandaşların ve esnafların kaldırımları bilinçsiz bir şekilde işgal etmesinden kaynaklanıyor. Esnaflar kaldırımlara malzemesini, şoförlerimiz ise araçlarını bırakıyor. Umuyoruz ki 2017 yılı bizler için artık farkındalık yılı olur. Bu konuda vatandaşlarımızı duyarlı olmaya çağırıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.