Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de korkunç Olay, 2 Kişi Yanmış Bir Şekilde Bulundu

ASAYİŞ 12.09.2018 - 12:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de korkunç Olay, 2 Kişi Yanmış Bir Şekilde Bulundu

Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Ağıllı köyünde bir araç içerisinde yanmış iki ceset bulundu.
  Edinilen bilgilere göre, Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Ağıllı köyünde bu sabah saatlerinde çoban tarafından arazide yanmış araç ve içerisinde iki ceset bulundu. Araç içerisinde bulunan cesetleri bulan çoban olayı hemen jandarma ekiplerine haber verirken olay yerine çok sayıda asker ve polis sevk edildi.   Araç içerisinde yanmış bir şekle bulunan kişilerin Nevşehir’de galericilik yaptığı öğrenilen Mustafa Şahin Akkoç ve eşi Ayfer Akkoç olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattığı öğrenildi.
Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Ağıllı köyünde bir araç içerisinde yanmış iki ceset bulundu.

 

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Ağıllı köyünde bu sabah saatlerinde çoban tarafından arazide yanmış araç ve içerisinde iki ceset bulundu. Araç içerisinde bulunan cesetleri bulan çoban olayı hemen jandarma ekiplerine haber verirken olay yerine çok sayıda asker ve polis sevk edildi.

 

Araç içerisinde yanmış bir şekle bulunan kişilerin Nevşehir’de galericilik yaptığı öğrenilen Mustafa Şahin Akkoç ve eşi Ayfer Akkoç olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.