Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Korona virüse karşı dezenfeksiyon çalışmaları yoğunlaştırıldı

GÜNCEL 16.03.2020 - 12:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de Korona virüse karşı dezenfeksiyon çalışmaları yoğunlaştırıldı

Korona virüs başta olmak üzere salgın hastalıkların yayılmasının önüne geçmek adına Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.
  Korona virüs başta olmak üzere salgın hastalıkların yayılmasının önüne geçmek adına Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri, kent genelinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı ortak alanlarda ve kamu binalarında 7/24 hijyen çalışması yürütüyor.   Korona virüsü tehdidine karşı, yoğun dezenfekte çalışması başlatan Nevşehir Belediyesi, düzenli aralıklarla ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.   Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde bu amaçla oluşturulan ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandıkları ortak alanlar dışında, özel halk otobüsleri ve durakları, okullar, taksi durakları ve ticari taksiler, öğrenci servisleri ve kamu binalarında titiz bir çalışma gerçekleştirdi.   Mevsimsel hastalıkların yanı sıra korona virüsü salgınına karşı, el ULV’leri ile bakteri, virüs ve mikropların direnç kazanmasını engelleyen dezenfeksiyon işlemi yapan ekipler, bugün de öğrenci yurtları, bankalar ve Aile Sağlık Merkezleri ile birlikte şehrin birçok farklı noktasında bu çalışmalarını sürdürüyor.
Korona virüs başta olmak üzere salgın hastalıkların yayılmasının önüne geçmek adına Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

 

Korona virüs başta olmak üzere salgın hastalıkların yayılmasının önüne geçmek adına Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri, kent genelinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı ortak alanlarda ve kamu binalarında 7/24 hijyen çalışması yürütüyor.

 

Korona virüsü tehdidine karşı, yoğun dezenfekte çalışması başlatan Nevşehir Belediyesi, düzenli aralıklarla ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

 

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde bu amaçla oluşturulan ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandıkları ortak alanlar dışında, özel halk otobüsleri ve durakları, okullar, taksi durakları ve ticari taksiler, öğrenci servisleri ve kamu binalarında titiz bir çalışma gerçekleştirdi.

 

Mevsimsel hastalıkların yanı sıra korona virüsü salgınına karşı, el ULV’leri ile bakteri, virüs ve mikropların direnç kazanmasını engelleyen dezenfeksiyon işlemi yapan ekipler, bugün de öğrenci yurtları, bankalar ve Aile Sağlık Merkezleri ile birlikte şehrin birçok farklı noktasında bu çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.