MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de korona virüsten 21 kişi tedavi görüyor

GÜNCEL 05.04.2020 - 20:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de korona virüsten 21 kişi tedavi görüyor

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca tarafından korona virüste Türkiye’de ki bugün ki vaka rakamlarını açıklandı.
  Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca tarafından korona virüs vakası açıklandı. Açıklanan vakaların ardından ise gözler Nevşehir’e çevrildi. Nevşehir’de bugün itibarıyla toplamda 34 kişinin korona virüs testi pozitif çıktı. Nevşehir’de korona virüste bugüne kadar 12 kişinin tedavisinin yapılmasının ardından taburcu edilirken 21 kişinin ise Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.   Korona virüsten Nevşehir’de ise 66 yaşında bir vatandaşımız hayatını kaybetmişti.
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca tarafından korona virüste Türkiye’de ki bugün ki vaka rakamlarını açıklandı.

 

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca tarafından korona virüs vakası açıklandı. Açıklanan vakaların ardından ise gözler Nevşehir’e çevrildi. Nevşehir’de bugün itibarıyla toplamda 34 kişinin korona virüs testi pozitif çıktı. Nevşehir’de korona virüste bugüne kadar 12 kişinin tedavisinin yapılmasının ardından taburcu edilirken 21 kişinin ise Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

 

Korona virüsten Nevşehir’de ise 66 yaşında bir vatandaşımız hayatını kaybetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.