MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Kurbanlık Fiyatları Cep Yakacak

NEVŞEHİR 09.07.2017 - 10:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Kurbanlık Fiyatları Cep Yakacak

Nevşehir'de 1000 liranın altında kurbanlık bulunamayacağı belirtiliyor.
Nevşehir'de 1000 liranın altında kurbanlık bulunamayacağı belirtiliyor.    Hayvancılık sektöründe ithalatta gümrük vergisinin düşürülmesi, dişi düve kesiminin yasaklanması ve et fiyatları tartışmasıyla birlikte, kurban bayramı öncesi kurbanlık fiyatları merak konusu oldu.   Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, dişi düve kesimine yasak getirildiğini ve kurbanlık olarak sevkine izin verilmeyeceğini açıkladı.    BAYRAMDA FİYATLAR ARTACAK Piyasada kuzu bulunamadığını belirtilirken bu yıl kurbanlık fiyatlarının yüksek olacağını öğrenildi.   İnsanlar yetiştirdikleri hayvanları kurbanda pahalı olacak diye şimdi satmıyor. Fiyatlar yükselecek. Fiyatlar kurbanda cep yakacak.   Küçükbaş kurbanlıklar bu yıl 1000 liranın üzerine kesin çıkar, kesinlikle altında bulunmaz. Şu anda bile küçükbaş hayvanlar 750-800 liraya mal oluyor. Büyükbaş kurbanlıklar ise 18 bin liraya kadar çıkacağı öğrenildi.  
Nevşehir'de 1000 liranın altında kurbanlık bulunamayacağı belirtiliyor.

Nevşehir'de 1000 liranın altında kurbanlık bulunamayacağı belirtiliyor. 

 

Hayvancılık sektöründe ithalatta gümrük vergisinin düşürülmesi, dişi düve kesiminin yasaklanması ve et fiyatları tartışmasıyla birlikte, kurban bayramı öncesi kurbanlık fiyatları merak konusu oldu.

 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, dişi düve kesimine yasak getirildiğini ve kurbanlık olarak sevkine izin verilmeyeceğini açıkladı. 

 

BAYRAMDA FİYATLAR ARTACAK

Piyasada kuzu bulunamadığını belirtilirken bu yıl kurbanlık fiyatlarının yüksek olacağını öğrenildi.

 

İnsanlar yetiştirdikleri hayvanları kurbanda pahalı olacak diye şimdi satmıyor. Fiyatlar yükselecek. Fiyatlar kurbanda cep yakacak.

 

Küçükbaş kurbanlıklar bu yıl 1000 liranın üzerine kesin çıkar, kesinlikle altında bulunmaz. Şu anda bile küçükbaş hayvanlar 750-800 liraya mal oluyor. Büyükbaş kurbanlıklar ise 18 bin liraya kadar çıkacağı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.