Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Lale Haber'in fotoğraflarıyla 15 Temmuz ve demokrasi nöbetleri

GÜNCEL 13.07.2019 - 14:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Lale Haber'in fotoğraflarıyla 15 Temmuz ve demokrasi nöbetleri

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de on binlerce kişi tam 45 gün demokrasi nöbeti tuttu.
  15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü tarafından ülkemize darbe girişiminde bulunuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından vatandaşların sokağa davet edilerek Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkması için tüm Türkiye demokrasi nöbetlerine davet edildi.   İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan bu davet üzerine Nevşehir’de de vatandaşlar 15 Temmuz tarihinden başlayarak tam 45 gün devam eden demokrasi nöbetlerinde Diriliş meydanında toplandı.   İşte 15 Temmuz akşamından ve sonrasında gelen demokrasi nöbetinden unutulmayacak o fotoğrafları sizler için derledik.   15 Temmuz 2016 - AK Parti İl Başkanlığı önü   15 Temmuz gecesi gurbetçi vatandaşın gözyaşları    15 Temmuz gecesi şehit olan vatandaşlarımız için gıyabi cenaze namazı kılındı   16 Temmuz 2016 Nevşehir'de vatandaşlar demokrasiye sahip çıkıyor   Nevşehir'de demokrasiye sahip çıkılıyor   İşte Nevşehir'de demokrasi nöbetlerinden ojjektiflerimize yansıyanlardan bazıları (2016)    
15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de on binlerce kişi tam 45 gün demokrasi nöbeti tuttu.

 

15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü tarafından ülkemize darbe girişiminde bulunuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından vatandaşların sokağa davet edilerek Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkması için tüm Türkiye demokrasi nöbetlerine davet edildi.

 

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan bu davet üzerine Nevşehir’de de vatandaşlar 15 Temmuz tarihinden başlayarak tam 45 gün devam eden demokrasi nöbetlerinde Diriliş meydanında toplandı.

 

İşte 15 Temmuz akşamından ve sonrasında gelen demokrasi nöbetinden unutulmayacak o fotoğrafları sizler için derledik.

 

15 Temmuz 2016 - AK Parti İl Başkanlığı önü

 

15 Temmuz gecesi gurbetçi vatandaşın gözyaşları 

 

15 Temmuz gecesi şehit olan vatandaşlarımız için gıyabi cenaze namazı kılındı

 

16 Temmuz 2016 Nevşehir'de vatandaşlar demokrasiye sahip çıkıyor

 

Nevşehir'de demokrasiye sahip çıkılıyor

 

İşte Nevşehir'de demokrasi nöbetlerinden ojjektiflerimize yansıyanlardan bazıları (2016)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.