Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Leblebici Gibi İş Adamları Aranıyor

NEVŞEHİR 11.12.2017 - 22:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Leblebici Gibi İş Adamları Aranıyor

Nevşehir’de siyaset ve sivil toplum örgütleri ne yazık ki Nevşehir’de işsizlik sorununu giderecek olan fabrikalara henüz kavuşturamadılar.
  Nevşehir’de siyasetçiler, sivil toplum örgütleri ve Nevşehirli iş adamları ne yazık ki ilimize işsizlik sorununu giderecek olan fabrikaları Nevşehir’e kavuşturamadılar. Ancak Nevşehir’de olmayıp bir çok Nevşehirlinin yapmadığı çalışmalara imza atan iş adamı Muzaffer Leblebici’nin Nevşehir’de yapmış olduğu yatırımların dışında hiçbir iş adamının yatırım yapmaması dikkatlerden kaçmadı.   Nevşehirspor’a Karşılıksız Para Harcadı   İş adamı Muzaffer Leblebici geçtiğimiz dönemde ise Nevşehirspor’u sahipsiz bırakmayıp sahip çıktı ve Nevşehir’de hiçbir esnaftan bir lira almadan yaklaşık 2 milyon lirayı cebinden tek seferde harcadı. Nevşehir’de spora yapmış olduğu yatırımların yanı sıra son olarak Funy Cam fabrikasını kurarak İç Anadolu bölgesinin ve Doğu Anadolu bölgesinin cam ihtiyacını Nevşehir’den karşılamaya başladı. Burada da yaklaşık 20 kişiye iş istihdam eden Muzaffer Leblebici son olarak ise Organize Sanayide yaklaşık 500 kişiye iş istihdamı sağlayacak fabrikayı kuracaktı ki ne yazık ki Nevşehir’de Nevşehirliler Muzaffer Leblebici gibi iş adamını kaçırdı.   Şimdi ise Nevşehir kamuoyu Muzaffer Leblebici gibi iş adamlarını mumla arar oldu. Bakalım Nevşehir’de iş adamıyım diyenlerden kaçı Leblebici gibi ilimize fabrika kazandıracak.  
Nevşehir’de siyaset ve sivil toplum örgütleri ne yazık ki Nevşehir’de işsizlik sorununu giderecek olan fabrikalara henüz kavuşturamadılar.

 

Nevşehir’de siyasetçiler, sivil toplum örgütleri ve Nevşehirli iş adamları ne yazık ki ilimize işsizlik sorununu giderecek olan fabrikaları Nevşehir’e kavuşturamadılar. Ancak Nevşehir’de olmayıp bir çok Nevşehirlinin yapmadığı çalışmalara imza atan iş adamı Muzaffer Leblebici’nin Nevşehir’de yapmış olduğu yatırımların dışında hiçbir iş adamının yatırım yapmaması dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehirspor’a Karşılıksız Para Harcadı

 

İş adamı Muzaffer Leblebici geçtiğimiz dönemde ise Nevşehirspor’u sahipsiz bırakmayıp sahip çıktı ve Nevşehir’de hiçbir esnaftan bir lira almadan yaklaşık 2 milyon lirayı cebinden tek seferde harcadı. Nevşehir’de spora yapmış olduğu yatırımların yanı sıra son olarak Funy Cam fabrikasını kurarak İç Anadolu bölgesinin ve Doğu Anadolu bölgesinin cam ihtiyacını Nevşehir’den karşılamaya başladı. Burada da yaklaşık 20 kişiye iş istihdam eden Muzaffer Leblebici son olarak ise Organize Sanayide yaklaşık 500 kişiye iş istihdamı sağlayacak fabrikayı kuracaktı ki ne yazık ki Nevşehir’de Nevşehirliler Muzaffer Leblebici gibi iş adamını kaçırdı.

 

Şimdi ise Nevşehir kamuoyu Muzaffer Leblebici gibi iş adamlarını mumla arar oldu. Bakalım Nevşehir’de iş adamıyım diyenlerden kaçı Leblebici gibi ilimize fabrika kazandıracak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.