Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Leblebici Gibi İş Adamlarına İhtiyaç Var

GÜNCEL 12.09.2017 - 22:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Leblebici Gibi İş Adamlarına İhtiyaç Var

Nevşehir’de ticari hayatına APAK ile başlayan iş adamı Muzaffer Leblebici gibi iş adamlarına ihtiyaç olduğu dilden dile dolaşmaya başlıyor.
  Nevşehir’de ticari hayatına APAK ile başlayan iş adamı Muzaffer Leblebici gibi iş adamlarına ihtiyaç olduğu dilden dile dolaşmaya başlıyor.   Nevşehir’de ilk olarak APAK’ı kurarak adından söz ettiren iş adamı Muzaffer Leblebici ardından APAK’ı devretmesinin ardından da Funny Cam Tic. Aş.’yi kurarak yatırımlarına devam etti. Ancak her ne kadar kendisi Nevşehir nüfusuna kayıtlı olmasa da bir Nevşehirliden daha çok Nevşehirli gençlere ve ihtiyaç sahiplerine işveren Leblebici aslında herkesten daha çok Nevşehirli gibi davranması da büyük takdir topladı. Nevşehirspor Kulüp Başkanlığı yaptığı dönemde yaklaşık 2 milyon 500 bin lira gibi dev bir bütçeyi Nevşehirspor için harcayan iş adamı Muzaffer Leblebici daha sonra ise takımı karşılıksız olarak yeni yönetime devretmesi de spor kamuoyu tarafından büyük takdirle karşılandı.   “Nevşehir’in Fabrikalara İhtiyacı Var”   İşte yaşanan bu gelişmelerin ardından ise gözler şimdilerde Nevşehirli iş adamlarına çevrildi. Nevşehir’de bugüne kadar devası diyebileceğimiz fabrikalar açılmadığı takdirde Nevşehir’de ki işsizlik sorunu bitmeyecek gibi görünüyor. Son aylarda AK Parti hükümeti tarafından bile yeni fabrikalara açan iş adamlarının destekleneceği açıklanmış olsa bile Nevşehir’de hiçbir iş adamının bu konuda bir çalışma yapmaması Nevşehir’in Leblebici gibi iş adamlarına ihtiyacı var dedirtiyor. Zaman neyi gösterir bilinmez ama Nevşehir’de yapmış olduğu katkılarla adından halen söz ettiren iş adamı Muzaffer Leblebici bir daha Nevşehir’e gelir mi bilinmez ama Nevşehir’in Muzaffer Leblebici gibi Nevşehir’e sahip çıkan, işçisine sahip çıkan ve her zaman yatırımlarının ardı arkası kesilmeyen bir Leblebici’ye ihtiyacı olduğu aşikar. 
Nevşehir’de ticari hayatına APAK ile başlayan iş adamı Muzaffer Leblebici gibi iş adamlarına ihtiyaç olduğu dilden dile dolaşmaya başlıyor.

 

Nevşehir’de ticari hayatına APAK ile başlayan iş adamı Muzaffer Leblebici gibi iş adamlarına ihtiyaç olduğu dilden dile dolaşmaya başlıyor.

 

Nevşehir’de ilk olarak APAK’ı kurarak adından söz ettiren iş adamı Muzaffer Leblebici ardından APAK’ı devretmesinin ardından da Funny Cam Tic. Aş.’yi kurarak yatırımlarına devam etti. Ancak her ne kadar kendisi Nevşehir nüfusuna kayıtlı olmasa da bir Nevşehirliden daha çok Nevşehirli gençlere ve ihtiyaç sahiplerine işveren Leblebici aslında herkesten daha çok Nevşehirli gibi davranması da büyük takdir topladı.

Nevşehirspor Kulüp Başkanlığı yaptığı dönemde yaklaşık 2 milyon 500 bin lira gibi dev bir bütçeyi Nevşehirspor için harcayan iş adamı Muzaffer Leblebici daha sonra ise takımı karşılıksız olarak yeni yönetime devretmesi de spor kamuoyu tarafından büyük takdirle karşılandı.

 

“Nevşehir’in Fabrikalara İhtiyacı Var”

 

İşte yaşanan bu gelişmelerin ardından ise gözler şimdilerde Nevşehirli iş adamlarına çevrildi. Nevşehir’de bugüne kadar devası diyebileceğimiz fabrikalar açılmadığı takdirde Nevşehir’de ki işsizlik sorunu bitmeyecek gibi görünüyor. Son aylarda AK Parti hükümeti tarafından bile yeni fabrikalara açan iş adamlarının destekleneceği açıklanmış olsa bile Nevşehir’de hiçbir iş adamının bu konuda bir çalışma yapmaması Nevşehir’in Leblebici gibi iş adamlarına ihtiyacı var dedirtiyor. Zaman neyi gösterir bilinmez ama Nevşehir’de yapmış olduğu katkılarla adından halen söz ettiren iş adamı Muzaffer Leblebici bir daha Nevşehir’e gelir mi bilinmez ama Nevşehir’in Muzaffer Leblebici gibi Nevşehir’e sahip çıkan, işçisine sahip çıkan ve her zaman yatırımlarının ardı arkası kesilmeyen bir Leblebici’ye ihtiyacı olduğu aşikar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.