Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de LGS Şampiyonu Kim?

EĞİTİM 05.08.2018 - 22:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de LGS Şampiyonu Kim?

Nevşehir’de açıklanan Liselere Giriş Sınavı sonrasında öğrencilerin tercihlerini yapma çalışmalarıyla birlikte Nevşehir’de İl birincisi karmaşası yaşanıyor.
  Nevşehir’de Liselere Giriş Sınavları açıklanmasının ardından Özel Kardelen Koleji sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz Cesur Akün’ün İl birincisi olduğunu kamuoyu ile paylaşmıştı. LGS İl Birincisi Akün daha sonra ise tercihini yine Kardelen Fen Lisesini tercih ettiğini açıklamış ve bundan sonra sınava girecek öğrencilere de tavsiyelerde bulunmuştu.   Aradan geçen zaman zarfından sonra şimdide Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Orhan Kılınç LGS şampiyonu olan öğrencileri Ahmet Kılıç’ın Recep Tayyip Erdoğan Proje İmam Hatip Lisesini tercih ettiğini açıkladı.   Nevşehir’de Haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Milli Eğitim Müdürlüğüne soruyoruz;   Nevşehir’de LGS İl birincisi kim olmuştur? Kardelen Koleji tarafından bugüne kadar İl birincisi olarak açıklanan Cesur Akün’e bugüne kadar madem neden itiraz edilmedi. Şayet Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi İl birincisi ise bugüne kadar neden hiç açıklama yapılmadı? LGS Nevşehir İl Birincisi Cesur Akün ise Yunus Emre Ortaokul Müdürü neden böyle bir açıklama gereği duyarak kamuoyunu yanıltma çalışması içerisine girdi? İl Birincisi Cesur Akün ise kendisinden ve okulundan özür dilenecek mi? Bir eğitimciye yalan beyanda bulunmak yakışıyor mu? Şayet Yunus Emre Ortaokulu öğrencisi İl birincisi ise bugüne kadar neden sır gibi saklandı?
Nevşehir’de açıklanan Liselere Giriş Sınavı sonrasında öğrencilerin tercihlerini yapma çalışmalarıyla birlikte Nevşehir’de İl birincisi karmaşası yaşanıyor.

 

Nevşehir’de Liselere Giriş Sınavları açıklanmasının ardından Özel Kardelen Koleji sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz Cesur Akün’ün İl birincisi olduğunu kamuoyu ile paylaşmıştı. LGS İl Birincisi Akün daha sonra ise tercihini yine Kardelen Fen Lisesini tercih ettiğini açıklamış ve bundan sonra sınava girecek öğrencilere de tavsiyelerde bulunmuştu.

 

Aradan geçen zaman zarfından sonra şimdide Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Orhan Kılınç LGS şampiyonu olan öğrencileri Ahmet Kılıç’ın Recep Tayyip Erdoğan Proje İmam Hatip Lisesini tercih ettiğini açıkladı.

 

Nevşehir’de Haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Milli Eğitim Müdürlüğüne soruyoruz;

 

  • Nevşehir’de LGS İl birincisi kim olmuştur?

  • Kardelen Koleji tarafından bugüne kadar İl birincisi olarak açıklanan Cesur Akün’e bugüne kadar madem neden itiraz edilmedi.

  • Şayet Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi İl birincisi ise bugüne kadar neden hiç açıklama yapılmadı?

  • LGS Nevşehir İl Birincisi Cesur Akün ise Yunus Emre Ortaokul Müdürü neden böyle bir açıklama gereği duyarak kamuoyunu yanıltma çalışması içerisine girdi?

  • İl Birincisi Cesur Akün ise kendisinden ve okulundan özür dilenecek mi?

  • Bir eğitimciye yalan beyanda bulunmak yakışıyor mu?

  • Şayet Yunus Emre Ortaokulu öğrencisi İl birincisi ise bugüne kadar neden sır gibi saklandı?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.