MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Liseler Vekiliyle Buluşmaya Devam Ediyor

EĞİTİM 01.03.2017 - 10:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Liseler Vekiliyle Buluşmaya Devam Ediyor

Her hafta sonu gerçekleştirilen ‘’Lise Vekiliyle Buluşuyor’’ etkinliği kapsamında Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider Avanos İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.
Her hafta sonu gerçekleştirilen ‘’Lise Vekiliyle Buluşuyor’’ etkinliği kapsamında Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider Avanos İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.   Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider , İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen programda öğrencilerle Anayasa değişikliği, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi ve Büyük Türkiye özlemimize dair değerlendirmelerde bulundu.   Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider  yaptığı açıklamada ; Ülkemizin geçmiş dönemlerde Anayasal anlamda yaşadığı sıkıntıları anlattığımız konferansta, hükümet kurmakta yaşanan zorlukları, kurulan kısa süreli ve istikrar sağlamayan hükümetleri ve ülkemizin koalisyonla idare edilmeye çalışıldığı dönemleri öğrenci kardeşlerimize hatırlatarak, Anayasa değişikliği neticesinde güçlü bir hükümet ve istikrarlı yönetimlerle ülkemizin büyük hedeflere ulaşabileceğini ifade ettik.   Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için hepimize büyük görevler düştüğünü anlatırken, güçlü bir ülke olma yolunda önümüze birçok engel çıkarıldığını, bu engellerin sonuncusu olan 15 Temmuz darbe girişimine de milletin iradesiyle, ülkesine, bayrağına ve vatanına sahip çıkarak engel olduğunu belirttik.   Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada daha güçlü bir ülke olması için öğrenci kardeşlerimize çok çalışarak, kendilerine büyük hedefler koyarak ve hiç tereddüt etmeden bu hedeflere yürümeleri gerektiğini hatırlattık ve bizlere yönelttiği soruları cevaplandırdık.   Bizi misafir ederek muhabbetlerine ortak eden okul yöneticilerimize ve öğrenci kardeşlerimize teşekkür ediyor, geleceğimizin teminatı olan bütün gençlerimize öğrenim hayatlarında başarılar diliyorum. diye konuştu.    
Her hafta sonu gerçekleştirilen ‘’Lise Vekiliyle Buluşuyor’’ etkinliği kapsamında Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider Avanos İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

Her hafta sonu gerçekleştirilen ‘’Lise Vekiliyle Buluşuyor’’ etkinliği kapsamında Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider Avanos İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

 

Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider , İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen programda öğrencilerle Anayasa değişikliği, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi ve Büyük Türkiye özlemimize dair değerlendirmelerde bulundu.

 

Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider  yaptığı açıklamada ; Ülkemizin geçmiş dönemlerde Anayasal anlamda yaşadığı sıkıntıları anlattığımız konferansta, hükümet kurmakta yaşanan zorlukları, kurulan kısa süreli ve istikrar sağlamayan hükümetleri ve ülkemizin koalisyonla idare edilmeye çalışıldığı dönemleri öğrenci kardeşlerimize hatırlatarak, Anayasa değişikliği neticesinde güçlü bir hükümet ve istikrarlı yönetimlerle ülkemizin büyük hedeflere ulaşabileceğini ifade ettik.

 

Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için hepimize büyük görevler düştüğünü anlatırken, güçlü bir ülke olma yolunda önümüze birçok engel çıkarıldığını, bu engellerin sonuncusu olan 15 Temmuz darbe girişimine de milletin iradesiyle, ülkesine, bayrağına ve vatanına sahip çıkarak engel olduğunu belirttik.

 

Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada daha güçlü bir ülke olması için öğrenci kardeşlerimize çok çalışarak, kendilerine büyük hedefler koyarak ve hiç tereddüt etmeden bu hedeflere yürümeleri gerektiğini hatırlattık ve bizlere yönelttiği soruları cevaplandırdık.

 

Bizi misafir ederek muhabbetlerine ortak eden okul yöneticilerimize ve öğrenci kardeşlerimize teşekkür ediyor, geleceğimizin teminatı olan bütün gençlerimize öğrenim hayatlarında başarılar diliyorum. diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.