Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de meraklı bekleyiş sürüyor

SİYASET 23.01.2021 - 10:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de meraklı bekleyiş sürüyor

Nevşehir’de Belediye Başkanı Rasim Arı’nın vereceği karar kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.
  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın AK Parti ve Nevşehir Belediye Başkanlığından istifa edeceği söylentileri gündeme bomba gibi düştü.  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın önceki gün AK Parti Genel Merkezi tarafından istifasının istendiği ve dün akşam saatlerinde de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşmesinin ardından kente dönen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı henüz resmi bir açıklama yapmadı.   Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın AK Parti’den istifa edip Nevşehir Belediye Başkanlığına bağımsız olarak mı devam edeceği veya Arı’nın hem AK Parti’den hem de Nevşehir Belediye Başkanlığından istifa edip etmeyeceği kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.   Sosyal medyadan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya her geçen dakika destek çığ gibi olurken AK Parti kanadından ise henüz bir açıklama yapılmaması da kafaları karıştırdı.   Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın ise konuyla ilgili olarak ne zaman bir resmi açıklama yapacağı ise henüz netlik kazanmadı.
Nevşehir’de Belediye Başkanı Rasim Arı’nın vereceği karar kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın AK Parti ve Nevşehir Belediye Başkanlığından istifa edeceği söylentileri gündeme bomba gibi düştü.  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın önceki gün AK Parti Genel Merkezi tarafından istifasının istendiği ve dün akşam saatlerinde de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşmesinin ardından kente dönen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı henüz resmi bir açıklama yapmadı.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın AK Parti’den istifa edip Nevşehir Belediye Başkanlığına bağımsız olarak mı devam edeceği veya Arı’nın hem AK Parti’den hem de Nevşehir Belediye Başkanlığından istifa edip etmeyeceği kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

 

Sosyal medyadan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya her geçen dakika destek çığ gibi olurken AK Parti kanadından ise henüz bir açıklama yapılmaması da kafaları karıştırdı.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın ise konuyla ilgili olarak ne zaman bir resmi açıklama yapacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.