MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de MHP Camiasını Kimler Karıştırmaya Çalışıyor ?

SİYASET 09.09.2016 - 21:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de MHP Camiasını Kimler Karıştırmaya Çalışıyor ?

MHP Genel Merkezin aldığı karar sonucu Meral Akşener’in partiden ihraç edildi.
Lale Haber Yorum - MHP Genel Merkezin aldığı karar sonucu Meral Akşener’in partiden ihraç edildi. Bu haber kimilerine göre haksız kimilerine göre doğru karar ancak burda kararı irdelemeyip sonrasında olan olaylara Lale Haber olarak ilgi çekmek istedik.      Ulusal ve özellikle Milliyetçi tabanlı haber sitelerinde listeler ortada gezmeye başladı.  Haberde , MHP’de imza vererek tüzük değişimi ve seçim için dava açan partililerinde özellikle Meral Akşener’i destekleyenler olmak üzere partiden atılacağı iddia edilmiş.   Bu tarz haberleri Lale Haber olarak yaptığımız araştırmada gerçek olmadığını öğrendikten sonra maksatlı olarak kurban bayramı öncesi Milliyetçi Hareket Partisi destekleyen gönül veren kişi yada kişileri birbirlerine düşürmek için yapıldığı tespit ettik.     Edinilen bilgilere göre ; Muhalif olarak isimlendirilen ve imza veren kişiler hakkında gerek MHP Genel merkezinde gerekse MHP il Başkanlıklarından bu tarz bir çalışma olmadığı öğrendik.     Lale Haber olarak , 15 Temmuz Darbe kalkışması sonrası gerek ülkemizde gerekse siyasi partilerimizde FETÖ unsurlarının oyunları devam etmektedir. Sosyal medya üzerinde dost olan ve aynı davaya gönül verenler bu tür haberler ile birlikte birlik ve beraberlik çizgisinden ayrılarak hakaretlere varırcasına söylemlerde bulunulmaktadır. Bu tür olaylar karşısında ayık olmak gerektiğini belirtmek istiyoruz.   Bu tür algılar ile kimler karışıklık yaratmak istiyor ?    Bu algı operasyonları sosyal medya üzerinde yapanlar kimler ?    İşte aslında imza listesi olup fakat bazı kendini bilmezler tarafından ihraç listesi gibi gösterilen liste !     
MHP Genel Merkezin aldığı karar sonucu Meral Akşener’in partiden ihraç edildi.

Lale Haber Yorum - MHP Genel Merkezin aldığı karar sonucu Meral Akşener’in partiden ihraç edildi. Bu haber kimilerine göre haksız kimilerine göre doğru karar ancak burda kararı irdelemeyip sonrasında olan olaylara Lale Haber olarak ilgi çekmek istedik. 

 

 

Ulusal ve özellikle Milliyetçi tabanlı haber sitelerinde listeler ortada gezmeye başladı.  Haberde , MHP’de imza vererek tüzük değişimi ve seçim için dava açan partililerinde özellikle Meral Akşener’i destekleyenler olmak üzere partiden atılacağı iddia edilmiş.

 

Bu tarz haberleri Lale Haber olarak yaptığımız araştırmada gerçek olmadığını öğrendikten sonra maksatlı olarak kurban bayramı öncesi Milliyetçi Hareket Partisi destekleyen gönül veren kişi yada kişileri birbirlerine düşürmek için yapıldığı tespit ettik.

 

 

Edinilen bilgilere göre ; Muhalif olarak isimlendirilen ve imza veren kişiler hakkında gerek MHP Genel merkezinde gerekse MHP il Başkanlıklarından bu tarz bir çalışma olmadığı öğrendik.

 

 

Lale Haber olarak , 15 Temmuz Darbe kalkışması sonrası gerek ülkemizde gerekse siyasi partilerimizde FETÖ unsurlarının oyunları devam etmektedir. Sosyal medya üzerinde dost olan ve aynı davaya gönül verenler bu tür haberler ile birlikte birlik ve beraberlik çizgisinden ayrılarak hakaretlere varırcasına söylemlerde bulunulmaktadır. Bu tür olaylar karşısında ayık olmak gerektiğini belirtmek istiyoruz.

 

Bu tür algılar ile kimler karışıklık yaratmak istiyor ? 

 

Bu algı operasyonları sosyal medya üzerinde yapanlar kimler ? 

 

İşte aslında imza listesi olup fakat bazı kendini bilmezler tarafından ihraç listesi gibi gösterilen liste ! 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.