Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de MHP Heyetinden Esnaf Ziyareti

SİYASET 25.02.2017 - 22:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de MHP Heyetinden Esnaf Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanlığı'ndan bir heyet esnafı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanlığı'ndan bir heyet esnafı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.  Ziyarete, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya,  MHP Nevşehir İl Başkan Yardımcı Muammer Güneş esnafları ziyaret etmeye devam ediyor.   Nevşehir MHP İl Başkan Yardımcısı Muammer Güneş, esnaf ziyaretleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ''Nevşehir'de sahaya inerek esnaf ziyaretlerine devam ediyoruz. Ziyaret ettiğimiz esnafların sorunlarını ve isteklerini dinliyoruz. Gerekli notları alıp, yetkililere ulaştıracağız ve çözüm bulduklarımızı da esnaflara iletiyoruz. Esnaf ziyaretlerimizi muhtelif aralıklarla sürdüreceğiz. MHP olarak halkın içindeyiz ve içinde olacağız. Halkımızın, esnafımızın sesini dinliyoruz'' dedi.   MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya’da, halkın teveccühüyle karşılaştıkları, esnafın sorunlarının çözüme kavuşturulması için, kendilerine halk tarafından yetki verildiğinde ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.   Yapılan ziyaretten memnun olan esnaf da bu durumdan çok memnun olduklarını belirttiler.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanlığı'ndan bir heyet esnafı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanlığı'ndan bir heyet esnafı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. 


Ziyarete, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya,  MHP Nevşehir İl Başkan Yardımcı Muammer Güneş esnafları ziyaret etmeye devam ediyor.

 

Nevşehir MHP İl Başkan Yardımcısı Muammer Güneş, esnaf ziyaretleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ''Nevşehir'de sahaya inerek esnaf ziyaretlerine devam ediyoruz. Ziyaret ettiğimiz esnafların sorunlarını ve isteklerini dinliyoruz. Gerekli notları alıp, yetkililere ulaştıracağız ve çözüm bulduklarımızı da esnaflara iletiyoruz. Esnaf ziyaretlerimizi muhtelif aralıklarla sürdüreceğiz. MHP olarak halkın içindeyiz ve içinde olacağız. Halkımızın, esnafımızın sesini dinliyoruz'' dedi.

 

MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya’da, halkın teveccühüyle karşılaştıkları, esnafın sorunlarının çözüme kavuşturulması için, kendilerine halk tarafından yetki verildiğinde ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

 

Yapılan ziyaretten memnun olan esnaf da bu durumdan çok memnun olduklarını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.